Echipa U23 Phoenix CSU Simona Halep, campioană la baschet 3x3

209
Echipa U23 Phoenix CSU Simona Halep, campioană la baschet 3x3 - 1-1652105803.jpg

Articole de la același autor

Phoenix CSU Simona Halep a încheiat în cel mai fericit mod posibil cel mai de succes sezon din istoria clubului. Tinerele jucătoare constănţene au cucerit medaliile de aur la Campionatul Naţional Indoor U23 3x3, ce a avut loc la Sala Sporturilor, după ce au terminat competiţia pe primul loc, la capătul unui parcurs în care şi-au învins adversarele într-o manieră categorică.

Iar la festivitatea de decernare a medaliilor de aur, Eva Petrof, de la Phoenix CSU Simona Halep a fost desemnată MVP-ul competiţiei feminine.

„Felicitările noastre merg de această dată către Andreea Mititelu (căpitan), Eva Petrof, Daiana Tănase, Teodora Dumitru şi Alexandra Robotin, dar şi către antrenorul Miroslav Popov, căruia îi mulţumim pentru toată implicarea şi, mai ales, pentru rezultate istorice obţinute împreună, care au demonstrat că indiferent de condiţii se poate face performanţă pentru şi în numele baschetului constănţean”, au transmis reprezentanţii grupării de pe litoral.

Iată rezultatele înregistrate de Phoenix CSU Simona Halep: 15-9 cu Universitatea Cluj, în grupe; 12-3 cu CSU Poli Timişoara, în grupe; 18-12 cu CSU Braşov, în semifinale; 11-9 cu CS Agronomia Bucureşti, în finală.

Foto: Facebook / Academia Phoenix CSU Simona Halep

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4643 secunde