Eșec usturător pentru Viitorul. Prima reacție a lui Hagi, după înfrângerea suferită de echipa sa

752
Eșec usturător pentru Viitorul. Prima reacție a lui Hagi, după înfrângerea suferită de echipa sa - jnpjptemagfzad00njfjogyxyty2yzc5-1564123618.jpg

Articole recomandate

Gică Hagi a avut o primă reacție după măcelul din Belgia, acolo unde Viitorul a fost învinsă clar de Gent, 6-3, în turul 2 preliminar al Europa League. "Regele" speră încă la calificare, după un retur "perfect", scrie digisport.ro

"Încep cu lucrurile bune. Chiar dacă am suferit o înfrângere grea, cred că ofensiv am jucat bine, de asta am și marcat trei goluri în deplasare. Defensiv, părerea mea, am jucat foarte slab. Din păcate, le-am dat foarte multe spații în prima repriză. Ei au calitate, au arătat, au jucători foarte buni. Am marcat goluri în repriza a doua. E greu să spui, trebuie să marcăm goluri multe acasă. În plan defensiv nici ei nu au jucat bine, lucru care îmi dă speranțe acasă. Putem să facem un meci bun, perfect. Trebuie să nu luăm goluri și să marcăm trei goluri.

Totul e posibil în fotbal, important e să credem în continuare. După o repriză proastă, am făcut o repriză secundă foarte bună. Așa că rămânem cu repriză a doua și vedem ce facem la Constanța. S-a văzut că ambele echipe au făcut greșeli în plan defensiv. Joacă bine ofensiv, dar avem de lucrat defensiv. Noi de marcat, marcăm, de jucat știm să jucăm fotbal. Fără minge am făcut foarte multe greșeli colective, ca și echipă. Vom vedea. Sperăm pentru meciul de acasă.


Am avut ocazii, am dus mingea în careu. Am făcut lucruri bune ofensiv, pentru un meci în deplasare. Defensiv, din păcate, slab. Sperăm ca acasă să facem minunea", a spus "Regele", în conferința de presă.

Gent - Viitorul 6-3 | Dubla lui Țîru menține suspansul

Viitorul a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 6-3 (5-1), de formația belgiană KAA Gent, în manșa I a turului al doilea preliminar al Europa League. Gazdele au condus cu 6-1, după 50 de minute de joc.

Bogdan Țîru a reușit dubla, în minutele 56 și 61, iar Denis Drăguș a avut șansa de a face 6-4, câteva minute mai târziu. A rămas 6-3, iar returul se joacă peste o săptămână, în România.

Învingătoarea dintre FC Viitorul și Gent va da piept cu AEK Larnaca (Cipru) sau Levski Sofia (Bulgaria) în turul al treilea preliminar. Primul meci va fi în deplasare, pe 8 august.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4908 secunde