Fără victorie în două partide, Steaua și Astra își joacă ultima șansă în Europa League

222
Fără victorie în două partide, Steaua și Astra își joacă ultima șansă în Europa League - faravictorie-1476893897.jpg

Articole de la același autor

În această seară, de la ora 20 (în direct la PRO TV), Steaua București primește, pe Național Arena, vizita elvețienilor de la FC Zurich, în cea de-a treia rundă a Grupei L din Europa League. Steliștii au acumulat un sigur punct după duelurile cu Osmanlispor (0-2) și Villarreal (1-1), iar oricare alt rezultat în afară de victorie le risipește șansele de a se califica în primăvara europeană. În cadrul Grupei L, de la aceeași oră, se dispută și duelul dintre Osmanlispor și Villarreal. 


"Pentru noi, meciul de joi este ca o adevărată finală. Sunt foarte importante cele trei puncte, trebuie să le câștigăm pentru a putea spera apoi într-o calificare în primăvara europeană. Sunt convins că jucătorii își doresc foarte mult un succes, iar apoi să nu facem pas greșit la Zurich", a declarat Laurențiu Reghecampf, la ultima conferință de presă susținută înaintea partidei. 


Tot în această seară, de la ora 22, Astra Giurgiu joacă în deplasare, pe terenul cehilor de Victoria Plzen, în tentativa de a reveni în lupta pentru ocuparea primelor două poziții ale Grupei E. Formația pregătită de Marius Șumudică este cu moralul la pământ după ce și-a pierdut în vară cei mai buni jucători, salariile nu sunt la zi, iar în Liga l sunt în coada clasamentului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3915 secunde