FC Viitorul pierde la Timișoara, dar rămâne pe podium. Urmează confruntarea cu CFR Cluj

277
FC Viitorul pierde la Timișoara, dar rămâne  pe podium. Urmează confruntarea cu CFR Cluj - viitorul-1476810513.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul Constanța a ratat șansa de a se apropia la doar trei puncte de liderul Steaua București, după ce a fost învinsă, luni seară, în deplasare, pe terenul celor de la ACS Poli Timișoara, scor 0-1, într-o partidă din etapa a Xll-a a Ligii l la fotbal. Unicul gol al meciului a fost marcat de Alin Cârstocea (min. 82 - penalty), fost jucător al constănțenilor.

Iată rezultatele complete ale etapei a Xll-a: CFR Cluj - CSM Iași 1-0, Pandurii Târgu Jiu - Botoșani 2-1, Astra Giurgiu - Concordia Chiajna

1-1, FC Voluntari - ASA Târgu Mureș 1-1, Steaua București - Gaz Metan Mediaș 0-1, Poli Timișoara - FC Viitorul 1-0, CSU Craiova - Dinamo București 2-1.

Clasament: 1. Steaua (26 p), 2. CSU Craiova (23 p), 3. FC Viitorul (20 p).

v v v

În următoarea rundă, FC Viitorul va juca pe teren propriu, vineri, 21 octombrie, de la ora 20.30, împotriva celor de la CFR Cluj. Începând de astăzi, biletele pot fi procurate online pe www.eventim.ro și în magazinele partenere: Orange, Diverta, Germanos, OMV, Carrefour, Cărturești și Humanitas. De asemenea, în ziua disputării meciului, vor fi deschise două case de bilete la stadionul "Central" din Ovidiu, în intervalul orar 12-21.30. Prețul biletelor: la Tribuna 0 - 40 lei, la Tribuna l - 30 lei, la Tribuna a ll-a - 20 lei, la Peluzele l și ll - 10 lei.

v v v

Tot astăzi, echipa de tineret a Viitorului va susține, în deplasare, manșa secundă a turului l din Youth League, contra celor de la Sheriff Tiraspol (Rep. Moldova). Partida din tur s-a terminat cu victoria constănțenilor, scor 4-1. Până la ora meciului, vor sosi la echipă și cei trei tineri jucători care au făcut parte din lotul echipei mari, în deplasarea de la Timișoara: Alexandru Cicâldău, Carlo Casap și Rareș Murariu.

Învingătoarea acestei "duble" va da piept, în turul secund, cel mai probabil, cu FC Zurich, care a învins în tur, cu 3-0, în deplasare, pe Zrinski Mostar. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5831 secunde