Farul i-a acordat o ultimă șansă lui Ionuț Lupu (galerie foto)

1566
2
Farul i-a acordat o ultimă șansă lui Ionuț Lupu (galerie foto) - 6313b25c79122b094fb57b32caa00218.jpg
Conducătorii grupării constănțene au revenit la sentimente mai bune față de mijlocașul de 21 de ani. În schimb, s-au demarat discuții cu alți trei jucători pentru rezilierea contractelor.

Criticat în dese rânduri în retur, pentru jocul și atitudinea sa, mijlocașul stânga Ionuț Lupu a rămas în cele din urmă în lotul Farului, șefii clubului hotărând să-i mai acorde o șansă, după ce, la finele meciului contra Concordiei Chiajna, fotbalistul fusese exclus, verbal, din echipă.
"În urma unei discuții cu jucătorul și cu tatăl său, am decis să-i mai acordăm o șansă, ultima însă, lui Ionuț. Am considerat că așa e cel mai bine. Sâmbătă, am luat decizia la nervi", a declarat, pentru "Cuget Liber", Marian Diaconescu, președintele Farului.
În schimb, așa cum au anunțat, oficialii constănțeni au demarat campania de remaniere a lotului, discutând rezilierea contractelor cu primii trei jucători. În cazul portarului Tănăsel Alexe, cele două părți au căzut deja de acord, iar în ce-i privește pe Andrei Preda (un alt portar) și Cezar Paraschiv (mijlocaș), clubul așteaptă răspunsul lor în această săptămână.
"Preda și Paraschiv urmează să-mi dea sâmbătă un răspuns. Vrem ca toate despărțirile să se facă pe cale amiabilă, pentru a nu se mai ajunge la litigii. Pe lângă cei trei, mai avem patru jucători pe listă, însă pe ei îi mai lăsăm o perioadă, pentru a ne edifica complet asupra lor", a completat Diaconescu.
***
Antrenorii Farului, Gică Butoiu și Ion Barbu, au programat antrenamentul de ieri pe terenul mare. La pregătire au participat însă doar 14 jucători de câmp, inclusiv Ma-rius Soare, aflat în recuperare, și un tânăr din pepinieră, Teo Uzun, astfel că fotbaliștii de la echipa mare au fost 12 (Nițescu, L. Ștefan, I. Barbu, Pașcovici, Husein, Stăncioiu, G. Munteanu, Sascău, I. Lupu, Paraschiv, Borza, Dutciuc) cărora li s-au adăugat trei portari (Zdrâncă, Răuță și Preda). Au lipsit Păduraru (glezna umflată), Buzea (probleme cu clavicula), Ștefan Ciobanu (care acuză o stare de oboseală accentuată, fiind și suspendat cu Steaua II) și Patriche (accidentat, dar de care nu se mai știe nimic).
În condițiile crizei de efectiv cu care se confruntă Farul, Gică Bu-toiu a chemat la pregătirile echipei mari, de astăzi, șase tineri jucători. Toți sunt de la grupa de juniori mari antrenată de Cristi Șchiopu: Sescioreanu (fundaș stânga sau mijlocaș stânga), Conțu (mijlocaș dreapta sau stânga), Tașcă (fundaș stânga), Barbu (fundaș dreapta), Bubuleandră (vârf) și Bușe (al doilea vârf sau mijlocaș).

Comentează știrea

DELFIN SPORT
11 mai 2011
Echipament sportiv.

Am redeschis magazinul de la Dorally Mall. Este in corpul central, la parter, aleea dinspre pod, stand 102. Avem jambiere, echipamente complete ( sort + tricou) , sorturi si tricouri separat, echipament de portar, echipament de arbitru, manusi de portar, genunchiere, cotiere, ghete de fotbal (din piele sau inlocuitori), aparatori, etc.

Constantean
11 mai 2011
Farul

Aveti si echipamente ale echipei noastre,Farul Constanta?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5178 secunde