Farul, în criză de efectiv pentru meciul cu Steaua II

811
1
Farul, în criză de efectiv pentru meciul cu Steaua II - 6395f6d9cbbe251520ecaeff44632aef.jpg
Pentru a strânge 18 jucători, antrenorii "marinarilor" trebuie să apeleze din nou la juniorii din propria pepinieră.

Partida Farul - Concordia Chiajna 0-1 a lăsat urme adânci în lotul și așa străveziu al constănțenilor. Golgeterul Ștefan Ciobanu a luat galben și va fi suspendat în următorul meci, Florin Buzea s-a accidentat rău, iar, după partidă, conducătorii clubului au anunțat că Ionuț Lupu va fi exclus din lot.
Aceste indisponibilități se adaugă celor deja existente (Vajou, Abuzătoaie, Patriche, Răuță - accidentați), astfel că Farul are mari probleme în a strânge jucătorii la număr pentru partida de sâmbătă, de pe terenul Stelei II, din etapa a 27-a a Ligii a II-a, seria întâi. Nici contra Concordiei "marinarii" nu au stat strălucit la capitolul efectiv, pe foaia de joc fiind trecuți doar 17 fotbaliști.
"Buzea are disjuncție la claviculă, iar până vineri stă cu brațul stâng imobilizat. Răuță a spus că a primit șase zile de pauză în urma unor dureri de spate. Cu Steaua II, va trebui să iau 4-5 jucători de la juniori. Această partidă poate fi pentru mai mulți dintre componenții actuali ai lotului ultimul lor meci la Farul. Va fi testul hotărâtor. Dacă nici pe copiii de la Steaua II nu poți să-i bați, la ce bun să mai rămâi la Farul? Pe acest final de campionat, obiectivul nostru este să-i vedem la joc pe cei care au evoluat mai puțin până acum. Să ne edificăm pe cine putem opri pentru sezonul viitor", a declarat, pentru "Cuget Liber", Gică Butoiu, antrenorul principal al Farului.
Fotbaliștii constănțeni au efec-tuat, ieri după-amiază, primul an-trenament al săptămânii, iar de astăzi vor lucra în fiecare zi de la ora 11. Meciul cu Steaua II se joacă sâmbătă, de la ora 11.

Comentează știrea

Suntem linistiti !!!!
10 mai 2011
Radu

Acum ca stim ce a declarat marele Gica Butoiu, suntem linistiti si asteptam promovarea in liga a III-a. Cred ca ii bagati prea mult in seama pentru rezultatele care le au .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3042 secunde