Iată ce mai pregătește CCINA, pentru constănțeni

831
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) pregătește câteva surprize plăcute pentru constănțeni și turiști, în lunile iunie și august.
Astfel, în perioada 8 - 11 iunie va avea loc ediția a XIX-a a Expoagroutil. Târgul național, cu participare internațională, se va desfășura la Complex Perla - parcare Teatrul de Vară Mamaia.
Potrivit reprezentanților CCINA, constănțenii vor putea vedea și, de ce nu, cumpăra tractoare, mașini dar și echipamente pentru mecanizarea agriculturii. Târgul cuprinde, de asemenea, și input-uri pentru agricultură și industria alimentară, dar și saloane de produse agroalimentare ecologice și tradiționale, de apicultură, de vinuri, flori, de finanțări și asigurări, preponderent agricole. De asemenea, nu lipsește nici salonul regional al cercetării.
În aceeași lună, însă în perioada 23 - 26 iunie, va avea loc și ediția a XIV-a a Tomis Yacht 2011, un târg specializat de ambarcațiuni sportive, de agrement și de pescuit. Acesta se organizează în parcarea din Portul Tomis - plaja Modern.
"Organizarea acestui târg a fost reluată după doi ani de întrerupere, 2009 și 2010. Ultima ediție în organizarea CCINA s-a desfășurat pe o suprafață de 3.000 mp și a reunit un număr de 34 de firme", au precizat reprezentanții CCINA Constanța.
Luna august rezervă o surpriză și mai plăcută. În perioada 12 - 15 august, în terminalul de pasageri din Portul Constanța are loc un eveniment business - to - business, cu caracter internațional, Milnavshow, unde se vor prezenta echipamente și sisteme militare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1672 secunde