Interviu cu Marian Diaconescu:

"Farul se va întoarce în Liga I"

1434
4
Marian Diaconescu, omul care a rămas cu banii la FC Farul, a oferit, zilele trecute, un scurt interviu pentru "Cuget Liber", în care ne-a vorbit despre startul noului sezon, viitorul Farului și colaborarea cu Gheorghe Hagi.

- Începe noul sezon al Ligii a II-a, ce șanse aveți pentru clasarea între primele echipe din campionat?
- Așteptăm cu nerăbdare acest campionat, dar nu cred că este vorba de șanse, ne trebuie timp și bani pentru a forma o echipă puternică. Înțeleg acest lucru pentru că nu am altă posibilitate, iar viața îmi demon-strează că așa este, iar în cazul acesta, trebuie să avem răbdare.

- Cum decurg lucrările la stadion, sunteți mulțumit de îmbunătățiri?
- Gică Hagi a făcut exact ceea ce a promis. S-a intervenit la tribuna oficială, în fața stadionului, vestiare și gazon, însă tot ceea ce s-a făcut la gazon, vom plăti jumătate-jumătate. La teren, îmbunătățirile se vor vedea peste două, trei săptămâni. S-au făcut găuri de drenaj, s-a dat cu îngrășăminte, deci va arăta foarte bine.

- Va reuși FC Farul să promoveze? Dacă da, când?
- Farul se va întoarce în Liga I, nu știm când, pentru că situația noastră este încă grea, din punct de vedere financiar, dar cu siguranță se va întâmpla.

- Ce se întâmplă cu finanțatorul principal al clubului, Giani Nedelcu?
- Giani Nedelcu are încă rețineri de a reveni pe primul plan al finanțării clubului. Ca acesta să se întoarcă alături de Farul, vom avea nevoie de timp și rezultate. Întoarcerea lui ar fi cel mai mare câștig pentru noi în acest moment.

În prima etapă din Liga a II-a, FC Farul va întâlni sâmbătă pe Sportul Studențesc, partida fiind programată de la ora 11:00. Biletele costă 5 lei la peluze și 10 lei la tribune.

Comentează știrea

bee gees
1 septembrie 2012
sunati trezirea

facem dregem , bla bla bla SUNTEM VARZA .sa ne rugam sa nu cadem ca de intrat la pastele cailor promovam

Misha92
1 septembrie 2012
vorbe-n vant...

FARUL CU ECHIPA CARE A PREZENTAT-O ASTAZI IN FATA CELOR 300 DE SUPORTERI PREZENTI LA MECI...CU GREU SI APROAPE IMPOSIBIL VA PUTEA FACE FATA IN LIGA A II-A... ASTA CU GIANI CA A PLECAT DE LA CLUB...E BALIVERNA... TOT EL CONDUCE CLUBUL..LASATI GARGARA... !!!

un Farist adevarat
2 septembrie 2012
suntem prea putini in tribune!

Constanteni, veniti la stadion sa ajutam Farul, atat cu prezenta cat si financiar! E rusinos ca in prima etapa, jucand contra Sportului, doar 300 de constanteni au fost in tribune! Din punctul asta de vedere, se vede ca nu meritam ca Farul sa fie in Liga I, pentru ca suporterii Farului nu prea mai exista! Sunt curios cati tradatori o sa fie la meciul Viitorului in tribune. Daca vor fi mai multi ca la Farul atunci trebuie sa ne luam adio de la promovare! Constanteni, treziti-va! Hai Farul! Singurul club care conteaza in Constanta!

jan
3 septembrie 2012
...

pretenas, ofitica-te se pare ca au fost vreo 7000 de tradatori ,da tu ramai cu faru si dute in C dupa ei , pupici !!!

Răspuns la: suntem prea putini in tribune!
Adăugat de : un Farist adevarat, 2 septembrie 2012
Constanteni, veniti la stadion sa ajutam Farul, atat cu prezenta cat si financiar! E rusinos ca in prima etapa, jucand contra Sportului, doar 300 de...

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 August 2012
Stire din Sport : FC Farul, amical cu Săgeata Năvodari
Pagina a fost generata in 1.3274 secunde