Ion Barbu, furios după eșecul Farului cu Săgeata

924
3
Ion Barbu, furios după eșecul Farului cu Săgeata - ionbarbu51345665194-1345676613.jpg
Perioada de pregătire a Farului dinaintea începerii noului sezon al Ligii a II-a s-a încheiat, oficial, ieri, pe unul din terenurile Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi" de la Ovidiu, în compania celor de la Săgeata Năvodari, meci pierdut de "marinari" cu 1-3 (1-0).

FC Farul a început partida promițător, scorul fiind deschis de către Stoianoff în min. 2, însă jocul alb-albaștrilor a lăsat de dorit după schimbările efectuate în repriza secundă. Săgeata și-a revenit și a marcat de trei ori, prin Pekarov (min. 53) și Diaby (min. 70 și 77).


Tehnicianul alb-albaștrilor, Ion Barbu, nu a fost deloc mulțumit de prestația jucătorilor introduși pe teren în repriza a doua, aceștia dezamăgindu-l complet.


În ciuda rezultatului nefavorabil, "Barbone" este conștient că această partidă reprezenta ultima șansă în care putea să experimenteze cu cei noi-veniți, și a preferat să testeze cât mai mulți jucători în cât mai multe situații de joc, în defavoarea scorului.


Iată formația aleasă de Ion Barbu, pentru FC Farul: Curcă, Băjan, Țabără, V. Sandu, I. Olteanu, Santiago, Buzea, Ivanovici, Stoianoff, S. Chițu, M. Matei, în repriza a doua evoluând și Toma, E. Năstase, Vajou, D. Popa, Ghenciu, Nicola, Michele, Chirilă. Partida a fost condusă la centru de Eduard Ioniță, ajutat la cele două tușe de asistenții Marius Dumitru și Florin Iacob, toți din Constanța.

Mulți jucători vor "zbura" 


După încheierea partidei, Ion Barbu a plecat ca din tun, fiind nervos din cauza evoluției proaste a jucătorilor nou-veniți. Tehnicianul Farului a promis că mulți din cei care au evoluat în partea a doua a meciului vor "zbura" de la echipă.

"Au fost două reprize total diferite. În prima parte a meciului ne-am descurcat foarte bine, cât am utilizat jucătorii de bază. A doua parte a meciului a fost un test pentru unii care nu vor mai intra în curtea Farului! După fiecare meci urmărim să ieșim învingători, dar trebuia să observăm și evoluția celor noi-veniți. Dacă era un meci oficial, nu se întâmpla așa ceva. Îmi cer scuze pentru toți cei care au fost la fața locului, îmi cer scuze și presei, pentru că am plecat foarte nervos", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Ion Barbu.

Posibilitatea unui nou amical


Este posibil ca până la 1 septembrie să se mai desfășoare un amical, spune antrenorul Ion Barbu, în cazul în care meciul cu formația Callatis Mangalia nu se va mai juca, dată fiind situația nefavorabilă cu care se confruntă echipa din sudul litoralului.

"Vom vedea ce se întâmplă cu cei de la Callatis, aștept cu nerăbdare meciurile de verificare, dacă vor mai fi. În orice caz, cred în echipă și sper să începem cu dreptul campionatul și să mulțumim toți suporterii", ne-a mai spus Barbu.

Sezon de amicale finalizat


De-a lungul acestui "sezon" de amicale, Farul a acumulat trei victorii, două remize și patru înfrângeri: FC Farul - Jiul Rovinari 0-1 (0-1), FC Farul - Metaloglobus 3-3 (0-0), FC Farul - Delta Tulcea 3-2 (1-1), FC Farul - Eolica Baia 4-1 (0-0), Unirea Slobozia - FC Farul 1-1 (1-0), Săgeata Năvodari - FC Farul 2-1 (2-1), FC Farul - Unirea Slobozia 2-0 (0-0), Delta Tulcea - FC Farul 3-1 (3-0), FC Farul - Săgeata Năvodari 1-3 (1-0).



Comentează știrea

bamba
23 august 2012
farul

Din pacate cred ca o furam de la Sportul in prima runda, si sincer, nici programul nu ne avantajeaza...Dar trebuie sa credem in baieti.Hai Farul!

tavy
23 august 2012
....

Aduce-ti antrenor si jucatori macar de liga 2!

ado
23 august 2012
vanghelie :))

eu aduc, tu aduci, el/ea aduce, noi aducem, voi aduceti, ei/ele aduc...mie, imi, mi; tie, iti, ti si tot asa! Cat despre Farul, mergem inainte cu ce avem. Toata lumea la meci (indiferent cand se va juca)....

Răspuns la: ....
Adăugat de : tavy, 23 august 2012
Aduce-ti antrenor si jucatori macar de liga 2!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 August 2012
Stire din Sport : FC Farul, amical cu Săgeata Năvodari
Luni, 06 August 2012
Stire din Sport : Marcel Lică: "O mare tragedie!"
Pagina a fost generata in 0.9407 secunde