Cum arată stadionul "Farul" cu două zile înainte de startul Ligii a II-a

1370
Cu doar două zile rămase până la începerea noului sezon al Ligii a II-a, stadionul de pe strada Primăverii începe să arate mai bine, însă lucrările sunt departe de a fi finalizate.
 

Momentan, mari modificări nu au fost făcute, muncitorii de la fața locului lucrează de zor pentru pregătirea stadionului în vederea celor două meciuri care vor avea loc, sâmbătă și duminică, pe noul gazon.


"S-au executat reparații interioare, gleturi finisaje și zugrăveli. Cel puțin cabinele, unde se vor schimba jucătorii, și tot ce ține de zonele interioare, s-au refăcut de la zero. Gardurile s-au consolidat, nu mai există riscul ca acestea să cadă, am consolidat și pavajele din zona inferioară a tribunelor, pentru că exista riscul ca suporterii să le desprindă, și să arunce cu ele pe teren. S-au efectuat, de asemenea, repar-ații la scaunele din tribune iar unele au fost înlocuite. În general, au fost făcute pregătirile necesare pentru găzduirea celor două meciuri care vor avea loc săptămâna aceasta pe stadion", a declarat unul din muncitori, Ionel Vulpe.

Stadionul va mai suferi modificări și renovări timp de trei-patru luni de acum încolo. De abia prin noiembrie, decembrie, vom putea spune, cu certitudine, că prezintă o nouă față. 
 

"Am înțeles că vor mai fi operații pentru pre-gătirea terenului, în continuare, mai mult decât ce s-a făcut până acum, dar care se vor efectua după cele două partide. Se vor vopsi, din nou, pereții interiori, și cei exteriori, deci mai este ceva de muncă", ne-a mai spus Vulpe. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 August 2012
Stire din Sport : FC Farul, amical cu Săgeata Năvodari
Pagina a fost generata in 3.4131 secunde