Probleme de lot ale "marinarilor" înaintea duelului cu Săgeata Năvodari

FC Farul are infirmeria plină

564
FC Farul are infirmeria plină - sagetafarul6-1334948758.jpg

Fotbaliștii de la FC Farul Constanța vor să-și repare imaginea destul de șifonată din ultima vreme printr-o victorie în meciul de sâmbătă, cu Săgeata Năvodari.

Mijlocașul Robert Neagoe nu concepe ca Farul să nu obțină toate cele trei puncte puse în joc în meciul cu Săgeata.
"Partida cu Săgeata este capitală pentru noi și trebuie să câștigăm cu orice preț. Avem nevoie de cele trei puncte și trebuie să facem tot posibilul pentru a le obține", a spus Neagoe.
Lucrurile nu sunt însă așa simple pentru FC Farul, chiar dacă "marinarii" vor avea în față o echipă care nu a făcut pregătirea de iarnă și a fost la un pas de desființare înainte de startul returului. Și asta pentru că antrenorul Viorel Tănase se confruntă cu probleme de lot.
"Avem câteva probleme de lot și nu știu dacă le vom putea rezolva până la ora primului fluier. În mod sigur, nu mă voi putea baza pe serviciile lui Sipovic și Dobre, care sunt în continuare accidentați. De asemenea, nu știu dacă vor putea juca nici Pană sau Buzea, care sunt incerți. Singura veste bună este revenirea lui Sorin Paraschiv, care este refăcut și va fi în lot pentru meciul cu Săgeata", a explicat Viorel Tănase.
Meciul dintre FC Farul și Săgeata Năvodari, contând pentru etapa a XXII-a a Ligii a II-a la fotbal, va avea loc sâmbătă, pe stadionul "Farul", cu începere de la ora 11.00.
Înaintea acestui meci, FC Farul ocupă poziția a opta în clasamentul Seriei I, cu 30 de puncte, în timp ce Săgeata Năvodari are 36 de puncte și ocupă locul trei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Aprilie 2012
Stire din Sport : Fotbal / FC Farul - Săgeata Năvodari 0-1
Sâmbătă, 21 Aprilie 2012
Stire din Sport : Fotbal / Viorel Tănase: "Adio Promovare!"
Pagina a fost generata in 0.5145 secunde