Fotbal / FC Farul a rămas fără antrenor. Tănase a demisionat!

779
5
Fotbal / FC Farul a rămas fără antrenor. Tănase a demisionat! - vioreltanase3-1335090325.jpg
În urma discuțiilor purtate cu conducătorii clubului FC Farul, după remiza din meciul de sâmbătă, cu Săgeata Năvodari, antrenorul echipei Viorel Tănase și-a depus demisia.

Vom reveni cu amănunte. 

Comentează știrea

Misha92
22 aprilie 2012
Adio Mister :)

Bambilici SRL si vorbele frumoase... nu te duc in Liga I si nici in inimile suporterilor. multumim pt nimic profesore :) c'ya !!!

suporter FC Farul
22 aprilie 2012
Grigoras, Petre Grigoras !!!

Petre Grigoras este cel mai potrivit antrenor pentru FC Farul, asa cum Aurel Sunda este pentru Sageata Navodari !!! Chiar daca ratam calificarea in Liga 1, peste 2-3 ani cu Petre Grigoras ne facem super echipa ;) De fapt daca imi amintesc bine de la domnul presedinte Marcel Lica, Petre Grigoras a fost prima alternativa de la bun inceput, deci acuma sau la vara ar fi momentul sa revina Grig la FC Farul !!! Fortza Farul, Grig te asteptam la Constanta !!!

doar Farul
22 aprilie 2012
pt suporter FC Farul

Tu stii ce salariu are Grigoras la Pandurii ? Cum sa vina la Farul ? Poate daca vine alt patron la Farul.

ANONIMUS
22 aprilie 2012
Doar Viitorul va conta. Farul a apus de mult.

Poate sa vina si Mourinho cu asa patron de rahat si jucatori de 3 kg de ceapa si unul de ridichi, tot in liga 2 ramanem. Unde sunt faristi care comentau Farul sus Farul jos promovare bla, bla , bla. Sorine unde esti ma ? Ii lustruiesti pantofi lu Giani ??? Striga muie Steaua k atata te duce capul ala de moldovean. Se duce naiba clubul asta datorita bisnitarului de Nedelcu. Pleca lasa`ne dute de unde ai venit. Pacat de orasul asta si de acest club.

suporter FC Farul
23 aprilie 2012
Cum sa conteze Viitorul cu un patron stelist ????

Gheorghe Hagi si-a exprimat in nenumarate randuri dragostea fata de FC Steaua, si tu imi spui ca "Doar Viitorul va conta, Farul a apus de mult," Pentru cat timp va conta ?? Pana cand se va intoarce Gica Hagi la unica dragoste Steaua si dupa aceea ramaneti la mana autoritatilor locale din Ovidiu deoarece CJC baga bani la Callatis Mangalia !!!

Răspuns la: Doar Viitorul va conta. Farul a apus de mult.
Adăugat de : ANONIMUS, 22 aprilie 2012
Poate sa vina si Mourinho cu asa patron de rahat si jucatori de 3 kg de ceapa si unul de ridichi, tot in liga 2 ramanem. Unde sunt faristi care...

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Aprilie 2012
Stire din Sport : Fotbal / Viorel Tănase: "Adio Promovare!"
Sâmbătă, 21 Aprilie 2012
Stire din Sport : FC Farul are infirmeria plină
Sâmbătă, 21 Aprilie 2012
Stire din Sport : Fotbal / FC Farul - Săgeata Năvodari 0-1
Pagina a fost generata in 0.5071 secunde