Fotbal / Viorel Tănase: "Adio Promovare!"

1098
5
Fotbal / Viorel Tănase:
Vizibil afectat de rezultatul meciului cu Săgeata Năvodari, antrenorul echipei FC Farul, Viorel Tănase a declarat la finalul partidei că echipa sa și-a bătut joc de ultima șansă pe care o mai avea de a promova și a promis că va lua măsuri împotriva anumitor jucători care l-au dezamăgit crunt în acest meci.

"Astăzi nu am pierdut doar două puncte mari. Astăzi am pierdut ceea ce ne-am propus, am pierdut ultima șansă de a mai spera la promovare. M-au dezamăgit foarte mulți jucători și vreau să spun sincer că voi lua măsuri, de această dată chiar o să iau măsuri. Îmi pare foarte rău pentru faptul că jucătorii nu simt și nu și-au dorit la fel de mult ca mine să ne atingem obiectivul. Suporterii au tot dreptul să fie supărați și nu am ce să le reproșez. Indiferend de situația în care se află clubul acum, fotbaliștii mei ar trebui să dea dovadă de dorință și determinare, dar ei nu înțeleg asta. Sunt foarte multe lucruri care s-au adunat în ultimul timp și nu se mai poate așa, nu vreau să vorbesc acum dar sincer nu se mai poate așa. Nu le-am cerut nimic din ce nu pot face, nu le-am cerut să dea pe teren mai mult decât pot. Vreau să felicit jucătorii de la Săgeata Năvodari pentru determinarea de care au dat dovadă în meciul de azi, în condițiile în care așa cum am mai spus, ei și-au făcut pregătirea de iarnă prin jocurile oficiale din retur." a declarat Viorel Tănase la conferința de presă.

FC Farul va juca etapa viitoare (miercuri 25 aprilie), în deplasare la Galați, împotriva formației locale Dunărea.

Comentează știrea

suporter FC Farul
21 aprilie 2012
Pentru Viorel Tanase

Promovarea era pierduta de mult timp, remizele fara numar ne-au scos din drumul spre Liga 1, uitati-va la celalte echipe care au aceleasi numar de infrangeri 5, Exemplu Sageata Navodari, dar care in schimb au mai multe victorii 10 in loc de 7. Daca nu faceam 3 remize si aveam 3 victorii consecutive, eram acuma pe locul 4 la 3 puncte de locul 2. Jocul defensiv, garanteaza castigare unui 1 punct, insa nu si victoria !!! Iar victoriile aduc perfomanta si suporteri la stadion, o stie bine Petre Grigoras !!! Fortza Farul, succes in meciul cu Dunarea Galati !!!

Maximus_Farul
21 aprilie 2012
Tanase...lasa-ne...lasa-te!

s-a terminat...esti terminat ... ai ratat obiectivul...fa bine si pleaca....

mario
21 aprilie 2012
farul

la mangalia azi a fost circ in direct! mare echipa viitorul, dar nici cu unii din baietii de la farul nu mi-e rusine,pacat de oras si de suporterii adevarati care pun suflet. rusine farul! s-au pierdut 12 pcte aiurea acasa(2 cu snagov, 2 cu viitorul, 3 cu iasi si botosani si 2 cu sageata) cu astea 31 actuale, unde eram?

eu
21 aprilie 2012
a

de azi nu ma mai INTERESEAZA ACEASTA ECHIPA SI NICI CAMPIONATUL ROMANESC DE FOTBAL! VA RENEG!

un Farist adevarat
22 aprilie 2012
este foarte impertinent!

Tanase, ai noroc ca cei care ar trebui sa te demita dorm, pentru ca dupa contraperformantele din ultimele 2 etape meriti cu prisosinta sa pleci! Il tot titularizezi pe V. Badea, care e extrem de expirat si altele aiurea! Nu gandesti de loc! Demisia incapabilule!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Aprilie 2012
Stire din Sport : FC Farul are infirmeria plină
Sâmbătă, 21 Aprilie 2012
Stire din Sport : Fotbal / FC Farul - Săgeata Năvodari 0-1
Pagina a fost generata in 0.5236 secunde