Fotbal / FC Farul remizează în fața echipei Săgeata Năvodari. Scor final 1-1

801
5
Fotbal / FC Farul remizează în fața echipei Săgeata Năvodari. Scor final 1-1 - farul2-1335002578.jpg
FC Farul egalează în minutul 90 prin Ivanovici după un șut puternic în diagonală. Echipa constănțeană termină meciul în 10 după eliminarea lui Nițescu din minutul 88. Acesta este eliminat după un fault în postura de ultim apărator la Zaharia.  Meciul  se încheie cu scorul de 1-1.

Comentează știrea

suporter FC Farul
21 aprilie 2012
Promovare pierduta din timp

Insa si brigada de arbitrii a avut un rol important pentru acest rezultat, stim foarte bine cat de subiectiva este faza cu offsaidul !!! La Brutarie, Mitica, La Brutarie !!! Incaodata nu contest adverarii, ci doar arbitrii si proprii mei jucatori de la FC Farul !!!

un Farist adevarat
21 aprilie 2012
Tanase e cel mai vinovat!

Tot repeta ca fiecare meci e o finala la promovare, iar in ultimele 2 meciuri de acasa am luat un singur punct! In mod firesc ar fi sa-si dea demisia, pentru caȘ 1) introduce jucatori f. slabi in teren, gen V. Badea, I. Pana, Al. Paraschiv, 18-arul 2) Husein desi are calitati fizice si tehnice, nu stie ce sa faca cu mingea, este neantrenat, adica nu a exersat la antrenamente nici pase, nici suturi la poarta, nici demarcari 3) sunt lasati in afara echipei jucatori buni si cu potential, gen Buzea, A. Neagoe, precum si celalat fundas inalt central de pana astazi 4) unii jucatori sunt slab pregatiti fizic si au si probleme psihice, certandu-se intre ei 5) echipa nu prea joaca mai nimic, toti stiu doar sa arunce mingi in fata, pentru un Patulea si V. Badea ca si inexistenti astazi Este adevarat ca si I. Barbu are partea lui de vina si nu isi aduce nici el suficient aportul la cresterea calitatii jocului Farului. Ne-am saturat sa mai fim si furati de arbitri! Meci de meci suntem dezavantajati. La meciul cu viitura, nu au eliminat fundasul ce a faultat ca ultim aparator, acum ni-l elimina pe unul din cei mai buni fotbalisti: Nitescu, pentru o faza aproape identica. Ni se anuleaza goluri. adversarii ne faulteaza, uneori brutal si nici un cartonas nu se arata. Unde mai punem ca sunt faulturi clare in careu si nu primim penalty-ul cuvenit! Ne-am cam saturat sa fim ciuca batailor! Ceva trebuie sa se intample ca sa avem si noi o sansa la promovare! Ori este adus un antrenor f. bun la echipa, care sa dea militaria jos din pod, ori pleaca Nedelcu cu tot staful lui de neputinciosi! Hai Farul Constanta! Moe perversilor de machidoni!

suporter FC Farul
21 aprilie 2012
Cea mai buna solutie

Acum nu stiu daca ati fi deacord, insa vanzarea clubului FC Farul 1920 Constanta catre un grup de afaceristi din Arabia Saudita ar fi cea mai buna decizie. Ar fi o buna decizie atat pentru Giani Nedelcu care ar obtine un pret bun pentru vanzare, cat si pentru FC Farul care si-ar gasi o sursa nelimitata de bani asa cuma a fost in perioada lui Gheorghe Bosanceanu :) Ma intreb oare ce se mai aude de acel grup de afaceristi care au promis ca vor fi alaturi de echipa, doar daca in tur am fi fost la jumatatea clasamentului ?

Răspuns la: Tanase e cel mai vinovat!
Adăugat de : un Farist adevarat, 21 aprilie 2012
Tot repeta ca fiecare meci e o finala la promovare, iar in ultimele 2 meciuri de acasa am luat un singur punct! In mod firesc ar fi sa-si dea...
Misha92
21 aprilie 2012
@suporter FC Farul

fratica e buna ideea :)))) dar cine vine sa cumpere Farul, un club fara performante...fara suporteri si aflat intr-un oras in care autoritatile nu dau 2 bani pe fotbal???

un Farist adevarat
22 aprilie 2012
sunt perfect de acord!

Sa vanda Nedelcu echipa arabilor si sa vedem si noi meciuri de calitate la Constanta, fiindca orasul nostru este al 5-lea ca marime al tarii si zic eu, ca meritam o echipa de top! In pauza competitionala se poate realiza acest proiect, iar noi suporterii vom fi mereu pe stadion sa incurajam echipa. Hai Farul Constanta! Echipa fanion a urbei noastre!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Aprilie 2012
Stire din Sport : FC Farul are infirmeria plină
Sâmbătă, 21 Aprilie 2012
Stire din Sport : Fotbal / FC Farul - Săgeata Năvodari 0-1
Sâmbătă, 21 Aprilie 2012
Stire din Sport : Fotbal / Viorel Tănase: "Adio Promovare!"
Pagina a fost generata in 1.3137 secunde