FC Viitorul, doar egal în deplasarea de la Galați

329
1
Liderul Seriei I din Liga a II-a, FC Viitorul, este singura echipă constănțeană care nu a izbutit să se impună în prima etapă a returului. Jucătorii antrenați de Cătălin Anghel nu au scos decât o remiză, scor 1-1 (0-0), pe terenul formației Dunărea Galați.
Unicul gol al constănțenilor a fost marcat de Aurelian Chițu, în minutul 63, la capătul unei faze fixe plecate de la căpitanul echipei, Vasilică Cristocea.
Pentru FC Viitorul, au evoluat: Costea, Păcuraru, Larie, Al. Iacob, Bejan (min. 46, R. Benzar), Onicaș, Lazăr (min. 64, Cârstocea), A. Chițu, Dică, Cristocea (cpt.), Rusu (min. 81, Jianu).
Egalul din prima etapă a returului le dă serioase motive de gândire oamenilor din staff-ul tehnic al Viitorului, mai ales că pentru elevii lui Cătălin Anghel urmează acum marele derby al orașului, cu FC Farul. Meciul cu Farul nu se anunță a fi unul deloc ușor, mai ales că "marinarii" au un moral foarte bun după victoria cu FCM Bacău și sunt conștienți că o victorie la Ovidiu îi apropie la numai șase puncte de marea rivală.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.389 secunde