FC Viitorul merge în sferturile Cupei României. Luni, ultimul duel al anului

152
FC Viitorul merge în sferturile Cupei României. Luni, ultimul duel al anului - fcviitorul-1481910166.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal, după ce a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), pe Pandurii Târgu Jiu, echipă venită la Ovidiu doar cu jucători foarte tineri, majoritatea de la echipa secundă, dar și fără antrenorul principal Petre Grigoraș.

Golurile victoriei au fost marcate de Gabriel Iancu (min. 30), Ionuț Vînă (min. 61) și Florin Purece (min. 66).

Tot în sferturile de finală ale Cupei s-au mai calificat ACS Poli Timișoara, CSU Craiova, CFR Cluj, FC Voluntari, CS Mioveni, Astra Giurgiu și Dinamo București.

"Știam că vor veni cu o echipă tânără, dar ne-am dorit foarte mult să accedem în turul următor. Fiecare victorie este importantă pentru noi, fiindcă ne aduce încredere pentru viitor. Nu ne-am stabilit ca obiectiv câștigarea Cupei României, dar ne gândim că avem o șansă foarte bună. Jucăm bine și putem să punem probleme oricărei echipe din România, depinde foarte mult de noi și de cum vom evolua", a declarat managerul tehnic al constănțenilor, Gheorghe Hagi.

v v v

Lideră în Liga l, FC Viitorul va mai disputa un meci în acest an, înainte de vacanța de iarnă, tot pe terenul "Central" din Ovidiu, luni, 19 decembrie, de la 20.30, în compania celor de FC Botoșani. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6817 secunde