FCV Farul l-a împrumutat pe Carlo Casap la Concordia Chiajna

163
FCV Farul l-a împrumutat pe Carlo Casap la Concordia Chiajna - 1-1644919262.jpg

Articole de la același autor

Conducerea clubului FCV Farul Constanţa a anunţat, marţi, 15 februarie, că a ajuns la un acord pentru împrumutul fotbalistului Carlo Casap la Concordia Chiajna. Echipa ilfoveană ocupă locul patru în clasamentul Ligii a II-a, fiind implicată în lupta pentru promovare.

În vârstă de 23 de ani, Carlo Casap este un produs al Academiei Hagi şi are în palmares un titlu de campion şi o Cupă a României, obţinute cu FC Viitorul/actuala Farul.

„Mult succes, Carlo!”, au transmis reprezentanţii grupării constănţene.

Pentru FCV Farul, urmează o nouă partidă importantă, cea cu Academica Clinceni, restanţă din etapa a 24-a a Ligii I, programată joi, 17 februarie, de la ora 20.00, pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu.

XXX

În perioada 10-13 februarie, la Braşov, au avut loc întrecerile turneului Balkan Elite Cup 2022, competiţie adresată jucătorilor născuţi după 1 ianuarie 2010.

Clubul constănţean s-a aliniat la start cu trei echipe: Academia Hagi Albastru 2010, Academia Hagi Alb 2010 şi Farul 2010.

Cea mai bună clasare dintre acestea a realizat-o Academia Hagi Albastru, care a încheiat competiţia pe ultima treaptă a podiumului. Academia Hagi Alb s-a clasat pe locul nouă, în timp ce Farul s-a situat pe poziţia a 12-a.

La festivitatea de premiere care a urmat finalelor, organizatorii au oferit un premiu special constănţeanului Cristian Covit, care a fost declarat „Cel mai bun portar al turneului”.

Foto: farulconstanta.com

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5762 secunde