Fotbal / Farul, meci în deplasare cu Academica Clinceni. Hagi: „Sunt multe socoteli, lupta pentru play-off este deschisă”

151
Fotbal / Farul, meci în deplasare cu Academica Clinceni. Hagi: „Sunt multe socoteli, lupta pentru play-off este deschisă” - 1-1644934820.jpg

Articole de la același autor

FCV Farul va susţine o nouă partidă importantă, cea cu Academica Clinceni, restanţă din etapa a 24-a a Ligii I la fotbal, programată joi, 17 februarie, de la ora 20.00, pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu.

„Este un meci în deplasare, sunt trei puncte importante şi sperăm să facem un joc bun. Trebuie să înscriem cât mai multe goluri şi să ne impunem.

Adversarul a făcut schimbări multe, a jucat cu FCSB şi FC Botoşani, a arătat un potenţial bun, dar noi mergem încrezători să facem un meci bun şi să ne întoarcem la Constanţa cu trei puncte”, a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută marţi, 15 februarie, managerul tehnic al Farului, Gheorghe Hagi.

În lotul „marinarilor” nu sunt probleme de lot. Mai mult, a revenit şi Jefte Betancor, atacantul spaniol ispăşindu-şi cele două etape de suspendare primite după eliminarea din meciul cu CS Mioveni (0-1 la Ovidiu).

„Sperăm să prindem o zi bună. Mai avem de jucat patru meciuri, sunt multe socoteli, lupta pentru play-off este deschisă”, a adăugat Hagi.

Foto: farulconstanta.com 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6329 secunde