FCV Farul, remiză la Craiova. Adi Petre a egalat din penalty

164
FCV Farul, remiză la Craiova. Adi Petre a egalat din penalty - 163009527875497-1630224049.jpg

Articole de la același autor

FCV Farul a obţinut un nou rezultat pozitiv în actuala ediţie a Ligii I la fotbal. Formaţia antrenată de Gheorghe Hagi a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida cu FC U Craiova 1948, disputată în deplasare, în cadrul etapei a şaptea.

„Marinarii” ar fi meritat mult mai mult după aspectul partidei şi după numărul de ocazii create, Purece ratând o şansă imensă chiar în ultimele secunde ale jocului, când a trimis balonul cu capul, din şase metri, milimetric pe lângă bară.

Cum au decurs ostilităţile până la acel moment? După o repriză în care tabela a rămas imaculată, Craiova a deschis scorul la singurul şut pe spaţiul porţii pe care l-a avut în acest meci, în min. 48, prin Bălan, după un şut deviat, iar Farul a egalat cu şapte minute înainte de final, prin Adi Petre, care a transformat cu siguranţă un penalty acordat după un fault comis asupra lui Chiţu.

FCV Farul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Aioani, Mladen (min. 46, Dussaut), Larie, Ghiţă, De Nooijer (min. 86, Dobrosavlevici), Purece, Artean, Ciobanu, Ganea (min. 68, Sali), Betancor (min. 68, Petre), Pitu (min. 68, Chiţu).

După remiza de la Craiova, Farul a acumulat 12 puncte şi ocupă locul patru în clasament. Etapa viitoare, care va avea loc după acţiunile loturilor naţionale, „marinarii” vor juca, pe teren propriu, cu Academica Clinceni.

Formaţia lui Gheorghe Hagi nu va face doar antrenamente în următoarele două săptămâni, ci a organizat şi un joc amical cu Galatasaray Istanbul, formaţie în tricoul căreia managerul grupării constănţene a scris istorie.

XXX

Conducerea clubului Farul Constanţa a anunţat, duminică, 29 august, că, începând de la următorul meci de pe stadionul „Central” din Complexul Academiei Hagi de la Ovidiu, împotriva echipei din Clinceni, din etapa a opta, programată luni, 13 septembrie, de la ora 18.00, accesul suporterilor se va face doar pe bază de abonament.

Rezervările pentru abonamente se fac începând de luni, 30 august, în intervalul orar 10.00-18.00.

Preţurile abonamentelor pentru sezonul 2021/2022 sunt următoarele: Tribuna 1 - 750 lei; Tribuna 2 - 500 lei.

Începând de luni, 6 septembrie, vor putea fi rezervate abonamente şi la peluza 1. Acestea au preţul de 200 de lei.

Toate aceste abonamente vor putea fi folosite numai în scop personal, fiind interzisă distribuirea sau împrumutul către o altă persoană. Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator.

Foto: farulconstanta.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5521 secunde