Juniori firavi pentru Liga a II-a. Unirea Constanţa, umilită la Buzău: 0-14

224
Juniori firavi pentru Liga a II-a. Unirea Constanţa, umilită la Buzău: 0-14 - 24058568712218554015090638365272-1630226413.jpg

Articole de la același autor

Scor de maidan înregistrat, sâmbătă, la Buzău, pe stadionul din Crâng, unde echipa gazdă a surclasat, 14-0, pe Unirea Constanţa, într-o partidă contând pentru etapa a cincea a Ligii a II-a la fotbal. Gazdele au marcat nu mai puţin de nouă goluri în prima repriză şi nu au scăzut ritmul nici în partea a doua a jocului, în faţa unei formaţii alcătuite din… juniori!

Înaintea acestei partide, contractele fotbaliştilor cu care Unirea a pornit la drum au fost reziliate, astfel că deplasare la meciul cu FC Buzău a fost făcută, sâmbătă în zori, doar cu copii în vârstă de 16 şi 17 ani.

Unirea Constanţa: Mitrenca, Mărgean, Mihai, Şoner (cpt.), Moldovan, Iuzeir, Albu, Chiru, Balmuş, Gancea, Costea.

Chiar dacă s-a făcut de două ori râs în decurs de numai o săptămână, fiind eliminată din Cupa României de o echipă de Liga a IV-a şi învinsă la o diferenţă halucinantă de FC Buzău, Unirea anunţă, prin vocea antrenorului Dumitru Faitaş, vremuri mai bune.

„Cu siguranţă, o să vedeţi o altă faţă a echipei peste două săptămâni. Nu ne vom opri aici, nu vom renunţa, nu ne vom retrage. Vor veni jucători care n-au fiţe şi figuri, vor fi jucători care vor lupta pentru această echipă”, a declarat, pentru liga2.ro, Dumitru Faitaş.

Se pare că Unirea Constanța ar urma să devină „satelitul” FCSB-ului şi să primească mai mulţi jucători de la FCSB II (Liga a III-a), sub formă de împrumut.

În clasament, Unirea ocupă locul 19, penultimul, fără niciun punct. Etapa viitoare, echipa constănţean va juca, tot în deplasare, cu Dunărea Călăraşi.

Foto: Facebook / Unirea Constanţa

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7078 secunde