FCV Farul şi-a securizat primul loc în clasament după succesul de la Arad

155
FCV Farul şi-a securizat primul loc în clasament după succesul de la Arad - 1-1677408728.jpg

Articole de la același autor

Victorie extrem de importantă pentru FCV Farul: 1-0 (0-0) cu UTA, la Arad, succes graţie căruia „marinarii” îşi asigură primul loc în clasament şi după etapa a 27-a a Superligii la fotbal.

Un meci pe un teren greu, cu un adversar în mare căutare de puncte, dar experienţa şi valoarea individuală a jucătorilor constănţeni au făcut diferenţa la final. După o serie de ocazii la ambele porţi, Adrian Mazilu a marcat unicul gol al întâlnirii. Intrat de numai patru minute, tânărul atacant a trimis elegant mingea pe lângă portar, în minutul 60, şi a adus cele trei puncte Farului.

„Jucătorii fac diferenţa, noi luăm decizii tactice”, a declarat, la conferinţa de presă de după meci, managerul tehnic al Farului, Gheorghe Hagi.

Farul: Aioani, Sîrbu (min. 54, Kiki), Larie, M. Popescu, Borza (min. 71, Boli), Artean, Nedelcu, Grameni (min. 82, Casap), Alibec, L. Munteanu (min. 71, Morar), Sali (min. 56, Mazilu).

În clasament, FCV Farul ocupă locul întâi, cu 58 de puncte, secondată de CFR Cluj (53 p), însă campioana mai are de disputat partida cu Petrolul, luni, 27 februarie, la Ploieşti.

Etapa viitoare, marţi, 28 februarie, de la ora 20.30, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu, FCV Farul va primi vizita celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4277 secunde