Florentin Pera: „România e singura calificată la toate ediţiile CM”

152
Florentin Pera: „România e singura calificată la toate ediţiile CM” - handbal-calificari-1680874641.jpg

Articole de la același autor

Selecţionerul echipei naţionale de handbal feminin a României, Florentin Pera, a declarat că prezenţa la toate ediţiile de până acum ale Campionatului Mondial le responsabilizează pe jucătoarele sale în barajul cu Portugalia de calificare la CM din acest an.

„România este singura echipă care s-a calificat la toate campionatele mondiale, lucru care ne responsabilizează pentru această dublă cu Portugalia. Nu va fi deloc un meciul uşor, recent Portugalia a demonstrat că este capabilă să facă surprize. A învins Spania şi acest lucru trebuie să ne dea de gândit. Trebuie să abordăm acest meci cu maximă seriozitate şi atenţie, să dăm tot ce avem mai bun şi să încercăm să ne asigurăm din primul meci o oarecare linişte pentru meciul retur. Trebuie să nu tratăm superficial adversarul, trebuie să-l tratăm cu maximă seriozitate şi concentrare. Abia după ultimul fluier al meciului retur putem să sărbătorim şi să ne bucurăm pentru o nouă calificare la Campionatul Mondial”, a declarat Pera, într-un interviu difuzat pe canalul de YouTube ale Federaţiei Române de Handbal.

Tehnicianul s-a arătat încântat de faptul că meciul de la Piteşti se va disputa cu casa închisă.

„Ne bucurăm că s-au vândut toate biletele, vom avea în spatele nostru peste 4.000 de spectatori. E un lucru extraordinar faptul că publicul este alături de noi şi asta trebuie să ne facă să dăm tot ce e mai bun din noi, să jucăm la potenţial maxim şi să obţinem o victorie cât mai concludentă”.

Florentin Pera a precizat că jucătoarea echipei Rapid, Sorina Grozav, a revenit după o accidentare şi speră că va putea să o folosească în partida cu Portugalia.

România va înfrunta Portugalia în barajul de calificare la CM, pe 8 aprilie la Piteşti şi pe 12 aprilie în deplasare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5147 secunde