Florinel Coman a anunțat când pleacă de la FCSB: „Este normal să îmi doresc”

284
Florinel Coman a anunțat când pleacă de la FCSB: „Este normal să îmi doresc” - coman-pleaca-1712923437.jpg

Articole de la același autor

Florinel Coman (26 de ani) are cel mai bun sezon al său în tricoul celor de la FCSB. În cele 34 de partide, cel supranumit „Mbappe de România” a înscris 17 goluri și a oferit 11 pase decisive, motiv pentru care ar fi intrat pe radarul mai multor echipe din străinătate.

Pentru a îl convinge să rămână la FCSB, Gigi Becali (65 de ani) i-a propus lui Florinel Coman un salariu de 60.000 de euro pe lună, dar și un bonus generos dacă echipa se va califica în grupele UEFA Champions League.

Totuși, atacantul lateral nu se gândește la banii latifundiarului din Pipera și a anunțat că vrea să plece în străinătate, imediat după ce echipa va câștiga titlul.

„Mă gândesc la un transfer afară după ce iau titlul. Da, se poate spune. Este un sezon foarte bun. Obiectivul personal este să iau campionatul cu această echipă, pentru că sunt de foarte mult timp aici, m-am atașat și este normal să îmi doresc un titlu. Nu, eu nu mă gândesc la titlul de golgheter. Mă gândesc doar să îmi ajut echipa și dacă va veni, cu siguranță îl voi accepta”, a spus Florinel Coman, potrivit sport.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 21 August 2017
Stire din Sport : Florinel Coman a semnat cu FCSB
Pagina a fost generata in 0.5071 secunde