Fotbal / Are sprijinul FRF! Edward Iordănescu va fi menţinut selecţioner al echipei naţionale

134
Fotbal / Are sprijinul FRF! Edward Iordănescu va fi menţinut selecţioner al echipei naţionale - 1-1664348073.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat că va propune ca Edward Iordănescu să continue în funcţia de selecţioner al naţionalei României, chiar dacă acesta nu şi-a atins obiectivul în Liga Naţiunilor, prima reprezentativă retrogradând în Liga C a competiţiei.

„Urmează la finalul acestei săptămâni, mai precis vineri, o şedinţă a Comisiei Tehnice, după care raportul acesteia va fi validat de Comitetul Executiv la începutul săptămânii viitoare. Astfel încât la tragerea la sorţi (n.r. - a preliminariilor EURO 2024) să ştim exact ce antrenor va avea echipa naţională a României.

Propunerea mea este de a continua cu Edi Iordănescu. În momentul de faţă avem o singură variantă. Nu ştim ce se va întâmpla în Comisia Tehnică sau în Comitetul Executiv.

Dacă selecţionerul nu ar fi crezut că poate scoate maximum din aceşti jucători şi că poate duce naţionala la următorul turneu final, cu siguranţă nu ar fi fost o propunere cu care să mergem mai departe”, a precizat Răzvan Burleanu.

Şeful FRF este optimist în ceea ce priveşte calificarea naţionalei la EURO 2024: „Dacă jucătorii vor înţelege că avem nevoie de determinare, de ambiţie, pentru a putea avea constanţă în următoarele meciuri, atunci cu siguranţă locul nostru ar trebui să fie la următorul Campionat European. Obiectivul este să ne calificăm la următorul turneu final”.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6855 secunde