Fotbal / Bursa transferurilor. Matko Babic a semnat cu FC Hermannstadt, Bogdan Andone a plecat de Timişoara

154
Fotbal / Bursa transferurilor. Matko Babic a semnat cu FC Hermannstadt, Bogdan Andone a plecat de Timişoara - 1-1664105547.jpg

Articole de la același autor

Conducerea clubului FC Hermannstadt a anunţat că şi-a asigurat serviciile atacantului croat Matko Babic (24 de ani), fost internaţional Under-21, format la academia de tineret a clubului Dinamo Zagreb.

Cotat la suma de 350.000 euro pe site-urile de specialitate, Matko Babic mai poate evolua pe posturile de mijlocaş stânga sau vârf retras.

A mai jucat în carieră pentru NK Zagreb, NK Rudes, NK Lokomotiva Zagreb, HNK Rijeka, toate din Croaţia, Karvina din Cehia, PAEEK şi, ultima oară, pentru AEL Limassol din Cipru.

XXX

Antrenorul Bogdan Andone şi-a reziliat contractul cu echipa de Liga a II-a Politehnica Timişoara.

„Politehnica Timişoara a ajuns la un acord cu antrenorul Bogdan Andone în privinţa rezilierii contractului. Pe această cale îi mulţumim pentru eforturile sale în cel de-al doilea mandat pe banca alb-violeţilor şi îi dorim mult succes în continuare în cariera de tehnician”, au transmis reprezentanţii grupării bănăţene.

Andone a decis să plece de la Politehnica în spirit de solidaritate cu reprezentanţii suporterilor care au demisionat din Consiliul de Administraţie al clubului.

Foto: Facebook / FC Hermannstadt 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7413 secunde