Fotbal / FCSB, meci extrem de important în Conference League. Dică: „Dunajska este o echipă agresivă!”

176
Fotbal / FCSB, meci extrem de important în Conference League. Dică: „Dunajska este o echipă agresivă!” - 1-1659510869.jpg

Articole de la același autor

Echipa FCSB întâlneşte, miercuri, 3 august, de la ora 20.30, pe DAC Dunajska Streda, într-o partidă contând pentru prima manşă a turului al treilea preliminar al Europa Conference League la fotbal.

Meciul se joacă în Slovacia, iar manşa secundă va avea loc la Bucureşti, pe 11 august.

„Întâlnim o echipă într-o formă foarte bună, o echipă ofensivă, au jucători de la mijloc în sus care pot face diferenţa, în benzi au jucători de viteză. E o echipă agresivă, care vine într-un presing avansat şi pe teren propriu are şi un ritm mult mai bun faţă de deplasare, au suporterii în spate care îi încurajează.

Vom avea o partidă foarte grea, trebuie să fim pregătiţi pentru treaba asta. Este important să scoatem un rezultat pozitiv, pentru a ne păstra şansele de calificare în meciul retur”, a declarat, într-o conferinţă de presă, antrenorul formaţiei FCSB, Nicolae Dică.

În cazul în care va elimina echipa slovacă, vicecampioana României va juca în play-off cu Viking Stavanger (Norvegia) sau Sligo Rovers FC (Irlanda). Bucureştenii ar juca acasă primul meci, pe 18 august, iar calificarea se va decide în deplasare, pe 25 august.

Foto: Facebook / FCSB 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5001 secunde