Fotbal / Bursa transferurilor. Rapidul îi dă o şansă lui Crivac jr., Dinamo şi-a întărit lotul cu cinci jucători

294
Fotbal / Bursa transferurilor. Rapidul îi dă o şansă lui Crivac jr., Dinamo şi-a întărit lotul cu cinci jucători - 1-1659512330.jpg

Articole de la același autor

Conducerea clubului FC Rapid Bucureşti a anunţat transferul jucătorului Alexandru Crivac (20 de ani), de la FC Argeş, care a semnat cu gruparea din Giuleşti un contract valabil pe trei sezoane.

„Sunt foarte bucuros că am ajuns la Rapid, este un club important din România. Îmi doresc să evoluez cât mai mult, să ajut echipa să îşi îndeplinească obiectivele. Este o atmosferă foarte bună la Rapid, suporterii sunt incredibili şi abia aştept să debutez în faţa lor”, a declarat Alexandru Crivac, pentru fcrapid.ro.

Fiul fostului mijlocaş al Rapidului, din sezonul 2000/2001, Iulian Crivac, s-a apucat de fotbal la 6 ani, la Şcoala de Fotbal „Dani Coman”. La vârsta de 16 ani, Crivac a ajuns la Academia Hagi, cu care a câştigat de două ori Liga Elitelor, la categoriile de vârstă U17 şi U19, iar în stagiunea 2021/22 a fost legitimat la FC Argeş.

XXX

Întăriri şi pentru echipa de ligă secundă FC Dinamo Bucureşti, nu mai puţin de cinci fotbalişti semnând cu gruparea din şos. Ştefan cel Mare: Alexandru Pop, Ionuţ Bobea, Iulian Roşu, Alin Şerban şi Cătălin Ţîră.

Alexandru Pop, 29 de ani, atacant, a debutat pentru Gloria Bistriţa şi a mai evoluat în carieră pentru Dunărea Călăraşi, Dacia Unirea Brăila, UTA, Aerostar Bacău, Viitorul Tg. Jiu, Poli Timişoara, Rapid, Minaur Baia Mare şi AFC Odorheiu Secuiesc.

Născut pe 1 mai 2002, mijlocaşul Ionuţ Bobea vine de la AFC Odorheiu Secuiesc, în timp ce mijlocaşul Iulian Roşu (28 de ani), ultima oară la divizionara secundă Metaloglobus, a făcut parte din lotul echipei Astra Giurgiu, campioană în urmă cu 6 ani.

Alin Şerban, mijlocaş născut pe 7 septembrie 2002, şi-a început cariera la CS Mioveni, echipă cu care a promovat în Liga I în vara anului 2021. Sezonul trecut a fost împrumutat de CS Mioveni la Viitorul Dăeşti.

Format la academia de juniori a clubului Dinamo, atacantul Cătălin Ţîră (28 de ani) a mai evoluat sezonul trecut pentru Dinamo, 8 jocuri şi un gol în tricoul alb-roşu, iar în prima parte acestui an a jucat pentru italienii de la Bisceglie.

Foto: Facebook / FC Rapid 1923 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0439 secunde