Fotbal feminin / Naţionala U19 s-a impus în faţa Albaniei U19, la turneul de calificare pentru Campionatul European

121
Fotbal feminin / Naţionala U19 s-a impus în faţa Albaniei U19, la turneul de calificare pentru Campionatul European - 1-1665391914.jpg

Articole de la același autor

Naționala feminină de fotbal junioare U19 a României, antrenată de Massimo Pedrazzini, participă la începutul acestei luni la turneul de calificare din Albania.

Junioarele U19 fac parte din Grupa B, unde luptă pentru promovarea în Liga A cu Letonia, Albania și Armenia.

După victoria categorică din prima partidă, 8-0 cu Armenia, tricolorele au câștigat și meciul contra țării gazdă, Albania, grație golurilor marcate de căpitanul Adina Borodi și de Anita Horvath. Astfel, România este lider în grupa de calificare, singura formație cu maximum de puncte după primele două meciuri, informează Federaţia Română de Fotbal.

În ultima partidă, tricolorele întâlnesc Letonia, formație care a pierdut primul meci în fața Albaniei (1-3) și a câștigat apoi la scor cu Armenia (13-0). Meciul se dispută marți, 11 octombrie, de la ora 15.30.

Echipele aflate în Liga B sunt împărțite în trei grupe de câte patru echipe și patru grupe de câte trei. Câștigătoarele de grupă promovează în Liga A la finalul turneului de calificare.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5457 secunde