Fotbal / FIFA și UEFA au suspendat cluburile și echipele naționale din Rusia din toate competițiile

177
Fotbal / FIFA și UEFA au suspendat cluburile și echipele naționale din Rusia din toate competițiile - 1-1646123537.jpg

Articole de la același autor

În urma deciziilor inițiale adoptate de Consiliul FIFA și de Comitetul Executiv al UEFA, care prevedeau adoptarea unor măsuri suplimentare, FIFA și UEFA au decis, împreună, ca toate echipele ruse, fie echipe reprezentative naționale, fie echipe de club, să fie suspendate de la participarea în competițiile FIFA și UEFA până la noi reglementări.

Aceste decizii au fost adoptate de Consiliul FIFA și de Comitetul Executiv al UEFA, respectiv cele mai înalte organe de decizie ale ambelor instituții în astfel de probleme urgente.

O altă decizie cu efect imediat este faptul că UEFA a hotărât să încheie parteneriatul cu Gazprom în toate competițiile. Decizia a intrat deja în vigoare și acoperă toate acordurile existente, inclusiv UEFA Champions League, competițiile UEFA la echipele naționale și UEFA EURO 2024, informează Federaţia Română de Fotbal.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a participat la ședința online în calitate de membru al Consiliul FIFA, rol care îi oferă și statutul de membru în Comitetul Executiv UEFA.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6495 secunde