Fotbal / Radu Petrescu, delegat de UEFA la partida Twente - Fiorentina, din play-off-ul Conference League

134
Fotbal / Radu Petrescu, delegat de UEFA la partida Twente - Fiorentina, din play-off-ul Conference League - 1-1661163499.jpg

Articole de la același autor

Partida dintre echipele FC Twente (Olanda) și ACF Fiorentina (Italia), programată joi, 25 august, pe arena De Grolsch Veste din Enschede, contând pentru manşa a doua a play-off-ului Europa Conference League la fotbal, va fi condusă la centru de către arbitrul român Radu Petrescu, ajutat la cele două linii de asistenţii Radu Ghinguleac și Mircea Grigoriu. Al patrulea oficial - Marcel Bîrsan.

UEFA i-a desemnat pentru acest joc ca observator pentru arbitri pe Stefan Johannesson (Suedia), iar ca delegat de joc pe Roy Cathcart (Irlanda de Nord), informează Federaţia Română de Fotbal.

În ceea ce privește meciurile în care sunt angrenate echipele românești, la partida Viking FK - FCSB va oficia o brigadă de arbitri din Ungaria, cu Tamás Bognár la centru; asistenţi - Balázs Buzás și Péter Kóbor.

Meciul Hapoel Be’er Sheva - Universitatea Craiova va fi arbitrat de o brigadă din Belgia, cu Erik Lambrechts la centru, care va fi ajutat la linii de Jo De Weirdt și Mathias Hillaert, iar meciul CFR Cluj - NK Maribor va fi condus de arbitri din Scoția, cu John Beaton la centru, ajutat de arbitrii-asistenți Daniel McFarlane și Douglas Potter.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro / UEFA / uefa.com 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5019 secunde