Fotbal / România U17, eşec sever în faţa Danemarcei U17, în debutul preliminariilor Europenelor de anul viitor

71
Fotbal / România U17, eşec sever în faţa Danemarcei U17, în debutul preliminariilor Europenelor de anul viitor - 1-1666863657.jpg

Articole de la același autor

Reprezentativa de fotbal juniori Under 17 a României a pierdut primul meci din grupa de calificare pentru Campionatul European de anul viitor, găzduit de Ungaria.

Formaţia antrenată de Ion Marin a fost învinsă, cu scorul de 0-3 (0-0), de selecţionata Danemarcei U17, golurile fiind marcate de T. Jensen (min. 77), Chiakha (min. 81) şi Mikkelsen (min. 90+2).

România U17: Ungureanu, Chihaia, Fălcușan, Fătu, Chinteș (min. 86, Techereș), Lăpădătescu (min. 86, Ureche), Tarbă (min. 79, Cocoș), Cercel, Păcuraru (min. 75, Codreanu), Vermeșan (cpt.), Sali.

România face parte din Grupa 6, alături de Belgia, Danemarca și Estonia.

România, care este gazda meciurilor din cadrul grupei de calificare, va mai susţine două partide, cu Belgia (sâmbătă, 29 octombrie, ora 18.00) şi Estonia (marţi, 1 noiembrie, ora 16.00), ambele la Buftea, în direct pe platforma FRF.tv.

Echipele care se vor clasa pe primele două locuri, alături de cele mai bune patru echipe clasate pe locurile trei în cele 13 grupe se vor alătura celor două echipe calificate direct la Turul de Elită, Țările de Jos și Spania. Turul de Elită se va disputa în primăvara anului 2023, informează Federaţia Română de Fotbal.

La finalul Turul de Elită, câștigătoarele celor opt grupe și cele mai bune şapte echipe clasate pe locul doi în grupe, alături de țara gazdă, Ungaria, vor participa la Campionatul European care se va desfășura în perioada mai-iunie 2023.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4111 secunde