Fotbalist depistat pozitiv, riscă să rateze EURO 2016

106
Fotbalist depistat pozitiv, riscă să rateze EURO 2016 - euro2016draw-1461433569.jpg

Articole recomandate

Internaționalul francez Mamadou Sakho, fundașul lui FC Liverpool, a fost depistat pozitiv în urma unui control antidoping și riscă să rateze Campionatul European de fotbal din această vară.


Clubul FC Liverpool a dat publicității un comunicat în care recunoaște că UEFA "investighează o posibilă încălcare a regulamentului antidoping de către Mamadou Sakho", iar fotbalistul urmează să răspundă în fața forului fotbalistic continental.

În funcție de rezultatul investigației, Sakho ar putea rămâne în afara lotului Franței pentru EURO 2016, unde reprezentativa "cocoșului galic" va fi adversara selecționatei României în meciul de deschidere, programat pe 10 iunie.

Conform postului Radio Monte Carlo, Mamadou Sakho a fost testat pozitiv după ce a utilizat un medicament care să-l ajute să slăbească.

"Jucătorul nu este în prezent subiectul niciunei suspendări", din partea UEFA, a ținut să precizeze FC Liverpool, adăugând însă că, "după ce s-a consultat cu jucătorul", conducerea clubului a decis să nu-l utilizeze pe Sakho în meciurile care vor urma, până la finalizarea anchetei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.317 secunde