Fotbaliștii de la FC Viitorul, relaxare pe terenul de padbol

193
Fotbaliștii de la FC Viitorul, relaxare pe terenul de padbol - viitorul-1597675318.jpg
După o nouă săptămână grea, cu antrenamente intense, în care s-a început pregătirea noului campionat al Ligii 1, fotbaliștii de la FC Viitorul au beneficiat, în week-end, de o zi mult mai relaxantă.

Grupați pe echipe de câte doi și chiar pe posturi, aceștia au disputat, sâmbătă, mai multe partide de fotbal-tenis atât pe unul din terenurile Academiei Hagi, cât și pe terenul de padbol.

"Invitația" la distracție a fost primită cu entuziasm de componenții lotului, care și-au încărcat bateriile înaintea ultimei săptămâni de pregătire dinaintea confruntării din prima etapă cu UTA Arad, de pe teren propriu, ce va avea loc sâmbătă, 22 august, de la ora 15.30.

"Terenul de padbol este considerat foarte necesar de clubul nostru pentru dezvoltarea tehnicii jucătorilor din cadrul Academiei Hagi, deoarece prezintă o mulțime de beneficii: ajută la menținerea în formă a sportivului, permite dezvoltarea musculaturii trenului inferior, dezvoltă reflexele jucătorilor, ajută la întărirea articulațiilor, combină efortul aerob cu cel anaerob, îmbunătățește condiția fizică, contribuie la o bună coordonare motorie și, nu în ultimul rând, este un exercițiu intens pentru creier", au declarat, pentru site-ul oficial al clubului, conducătorii FC Viitorul.

De beneficiile acestui sport se bucură toate grupele de juniori ale Academiei Hagi, dar și seniorii de la FC Viitorul.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3342 secunde