Frontiera Tomis, felicitată de conducerea Gărzii de Coastă pentru câștigarea Cupei Regelui

200
1
Ieri dimineață, conducerea Gărzii de Coastă, reprezentată de directorul împuternicit, comisar șef de poliție Laurențiu Costache, a organizat o întâlnire cu antrenorii și jucătorii echipei de oină ACS Frontiera Tomis Constanța, care și-au trecut în palmares un nou trofeu - Cupa Regelui. Președintele ACS Frontiera Tomis, comisar șef de poliție Cornel Roșu, a trecut în revistă rezultatele obținute, lotul de jucători și colectivul de antrenori, prezentând cupa obținută, duminică, pe stadionul "Arcul de Triumf" din București.

Turneul a fost câștigat de Frontiera Tomis, care reprezintă în competițiile naționale Garda de Coastă, structură aflată în subordinea Inspectoratului General al Poliției de Frontieră Române și care are în componență cu precădere polițiști de frontieră.

La întâlnire, a fost prezent și președintele Federației Române de Oină, comisar șef de poliție Nicolae Dobre. La finalul întâlnirii, directorul împuternicit al Gărzii de Coastă a adresat felicitări echipei și a mulțumit acesteia pentru rezultatele meritorii obținute.

Comentează știrea

christian louboutin altadama
28 februarie 2014
christian louboutin altadama

christian louboutin shoes in tampa florida Stiri Sport : Frontiera Tomis, felicitată de conducerea Gărzii de Coastă pentru câștigarea Cupei Regelui | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin altadama http://i-trail.net/images/christian-louboutin-discount-louboutin-shop.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5819 secunde