Gabriela Szabo: „E trist pentru mine să văd că ne ducem la competiţii doar ca să participăm”

98
Gabriela Szabo: „E trist pentru mine să văd că ne ducem la competiţii doar ca să participăm” - szabo-1711031774.jpg

Articole de la același autor

Fosta campioană olimpică şi mondială la atletism Gabriela Szabo a declarat că este trist să vadă că reprezentanţii României se duc la competiţiile internaţionale doar ca să participe şi nu ca să câştige medalii.

Întrebată dacă atletismul românesc poate spera la o medalie la Jocurile Olimpice de la Paris, Szabo a răspuns. „Nu aş vrea să fiu critică, dar s-a văzut ce s-a întâmplat la Campionatele Mondiale de sală de acum câteva săptămâni când România a participat cu patru sportivi. E trist pentru mine ca atletă, ca sportiv, ca om care am lucrat în sport să văd că ne ducem la competiţii doar ca să participăm. Trebuie să ne întrebăm fiecare ce e mai important, să participăm sau să câştigăm medalii când reprezentăm România. Înainte se scriau numele sportivilor şi cu semnul întrebării era doar culoarea medaliei. Acum punem numele sportivilor şi ne rugăm la Dumnezeu să avem noroc”.

Fosta atletă a menţionat că s-a bucurat să o vadă din nou pe teren pe jucătoarea de tenis Simona Halep după reducerea sancţiunii în cazul său de dopaj.

„Eu mă bucur mereu când sportivii români concurează pe marile arene ale lumii. Deci pentru mine e o mare bucurie să o văd din nou pe teren şi îi urez mult succes în tot ceea ce va face de acum încolo. Este normal ca şi ea să se bucure după toată perioada de stres prin care a trecut, prin toată această dezamăgire a vieţii ei. Sper să fie şi ultima şi să se bucure de tot ce este mai frumos de acum încolo şi în plan personal, dar şi în plan sportiv. Eu îmi doresc să văd cât mai mulţi sportivi în Team România, pentru că România are nevoie de eroi, de sportivi curajoşi care să ne aducă multe bucurii”, a spus Szabo.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 15 Noiembrie 2016
Stire din Sport : Cine va fi noul președinte COSR?
Pagina a fost generata in 1.1841 secunde