Elisabeta Lipă (ANS): „Sperăm la un Paris mult mai frumos decât Tokyo”

98
Elisabeta Lipă (ANS): „Sperăm la un Paris mult mai frumos decât Tokyo” - lipa-spera-1711031737.jpg

Articole de la același autor

Preşedinta Agenţiei Naţionale pentru Sport (ANS), Elisabeta Lipă, a declarat în cadrul unei conferinţe organizate de Fundaţia Europeană Titulescu, că speră ca ediţia Jocurilor Olimpice de la Paris din această vară să fie una mult mai frumoasă decât cea de la Tokyo, unde România a cucerit patru medalii, dintre care una de aur şi trei de argint.

„Noi sperăm la un Paris mult mai frumos decât Tokyo. E foarte greşit când se spune că ai noştri copii nu mai vor, nu mai fac. Nu, copiii noştri fac (n.r. - sport), copiii noştri vor, dar părinţii au mare parte de vină pentru că au devenit foarte protectivi. Pentru că în momentul în care ai oameni care îşi fac cu pasiune meseria, atunci copiii vin. Eu am trăit în sport cele mai mari satisfacţii atunci când am lucrat în echipă. Sportul mi-a arătat că oricât de bun ai fi tu individual dacă nu ai o echipă în spate care să te ajute, nu reuşeşti. De aceea eu sper la un Paris aşa cum România merită. Avem în jur de 80 de sportivi calificaţi până acum, dar sunt şi alţii în curs de calificare, iar obligaţia noastră este să le punem la dispoziţie tot ce au nevoie pentru ca în 27 iulie, când se deschid Jocurile Olimpice, ei să fie în cea mai bună formă”, a afirmat Lipă.

Preşedinta a subliniat că îşi doreşte să realizeze o serie de modificări legislative pentru atragerea companiilor private către sportul românesc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2967 secunde