Elisabeta Lipă, prezentă la deschiderea cursurilor Centrului Naţional de Formare şi Perfecţionare a Antrenorilor

105
Elisabeta Lipă, prezentă la deschiderea cursurilor Centrului Naţional de Formare şi Perfecţionare a Antrenorilor - lipa-cursuri-1696354538.jpg

Articole de la același autor

Preşedinta Agenţiei Naţionale pentru Sport (ANS), Elisabeta Lipă, a participat, marţi, la începerea cursurilor, promoţia 2023-2025, a Centrului Naţional de Formare şi Perfecţionare a Antrenorilor.

„Doamna Elisabeta Lipă, preşedinta Agenţiei Naţionale pentru Sport, a fost prezentă astăzi la Centrul Naţional de Formare şi Perfecţionare a Antrenorilor pentru a participa la deschiderea anului şcolar pentru cursul de formare antrenori cu durata de 2 ani (1080 ore), promoţia 2023-2025. După examenul de admitere desfăşurat săptămâna trecută, 176 de candidaţi, la 40 de discipline sportive recunoscute oficial în România, pornesc pe acest drum al formării profesionale, spre a deveni antrenori. Dintre aceştia, 33 au intrat fără examen, fiind sportivi de performanţă cu rezultate sportive remarcabile”, se menţionează pe pagina oficială de Facebook a ANS.

În cuvântul de deschidere, preşedinta ANS i-a îndemnat pe cei prezenţi să se descopere, să-şi recunoască fiecare vocaţia către această profesie, îndrumându-i totodată către preocupare şi consecvenţă în formare şi către permanentă dorinţă de perfecţionare.

Totodată, luni, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a participat la deschiderea anului universitar 2023-2024 de la Universitatea Naţională de Educaţie Fizică şi Sport Bucureşti.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5762 secunde