George Buricea: „Un debut cum nu se putea mai frumos pentru noi”

103
George Buricea: „Un debut cum nu se putea mai frumos pentru noi” - buricea-multumit-1710769102.jpg

Articole de la același autor

Selecţionerul echipei naţionale de handbal masculin a României, George Buricea, consideră că debutul său pe banca tehnică a „tricolorilor” a fost unul cum nu se putea mai frumos, cu două victorii în meciurile amicale cu selecţionata Macedoniei de Nord în oraşul său natal, Brăila.

„Prima mea acţiune ca selecţioner. Şase zile alături de băieţi, două victorii şi începutul unei frumoase poveşti. Receptivi, muncitori şi profesionişti. Un sentiment extraordinar să ai asemenea jucători cu tine, gata să se sacrifice pentru ţara lor şi să lupte chiar şi într-un meci amical. Un debut cum nu se putea mai frumos pentru mine, în oraşul meu natal, Brăila, care ne-a primit cu tot ce a avut mai bun, de la cazare la condiţiile de refacere şi, mai ales, la publicul minunat venit să ne vadă. Imaginile vorbesc de la sine. O săptămână grea, dar extrem de frumoasă, care s-a încheiat promiţător, iar pentru asta le mulţumesc tuturor: jucătorilor mei, oraşului Brăila şi constănţenilor care au venit după noi. Totul a fost ireproşabil în această primă săptămână ca selecţioner al României, iar pentru asta mulţumesc, de asemenea, staffului meu şi Federaţiei”, a scris Buricea pe pagina sa de Facebook.

Tehnicianul promite că jucătorii vor da totul în dubla cu Cehia, din barajul pentru Campionatul Mondial de handbal masculin din 2025.

„Ne aşteaptă o dublă infernală cu Cehia, unde avem nevoie ca toţi băieţii să fie sănătoşi şi cu aceeaşi putere de muncă şi încredere. Vă garantăm că vom da tot ce e mai bun la ora meciului pentru o calificare la Campionatul Mondial. Hai România!”, a mai scris Buricea.

Noul selecţioner George Buricea a debutat cu două victorii pe banca tehnică a naţionalei masculine de handbal a României în meciuri amicale cu Macedonia de Nord, desfăşurate vineri şi sâmbătă la Brăila.

După ce tricolorii s-au impus vineri cu 32-27, într-un meci desfăşurat cu porţile închise, sâmbătă, cu spectatori în tribune, România a câştigat cu 28-24 (15-10).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2698 secunde