Gest extraordinar făcut de Horia Tecău

194
1
Gest extraordinar făcut de  Horia Tecău - tecaudonatii-1457030596.jpg

Articole de la același autor

Jucătorul constănțean de tenis Horia Tecău, a donat, ieri, Maternității Arad, un ecograf per-formant în valoare de 20.000 euro ce va fi folosit pentru efectuarea de analize minuțioase realizate bebelușilor, pentru a preveni eventuale complicații. 


Nu este prima dată când Horia se implică în această campanie. Tenismanul a donat în 2015 bani pentru achiziționarea unui ventilator de suport respirator în valoare de 18.000 euro, pe care organizația "Salvați Copiii" l-a oferit Maternității Constanța. 


Aflat la Arad, alături de echipa de Cupa Davis, Horia a declarat: "Sunt multe lucruri în jur care ar putea fi mai bune, ar putea fi remediate sau schimbate. Pentru multă lume e dificil să vadă asta și renunță. Renunță să mai creadă. Când renunțăm să mai credem, renunțăm la viața pe care ne-o dorim pentru noi și copiii noștri. Eu vreau mai mult și cred că fiecare dintre noi are puterea să schimbe ceva. Acești bebeluși sunt fragili și speriați. A ajuta înseamnă curaj, respect, dragoste și responsabilitate pentru noi și cei din jur".


Comentează știrea

Daniel
4 martie 2016
Gest deosebit

Astept pe Simona Halep sa faca un gest similar tzinand cont ca ea a castigat mult mai multi bani. Dar cred ca ea nu este capabila de asemenea gest.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2987 secunde