Horia Tecău, din nou alături de Organizația Salvați Copiii. A donat un ecograf performant

89
Horia Tecău, din nou alături de Organizația Salvați Copiii. A donat un ecograf performant - tecaudonat2-1457010926.jpg

Articole de la același autor

Constănțeanul Horia Tecău, a donat astăzi, un ecograf performant pentru Maternitatea de la Spitalul Județean din Arad. Aparatul în valoare de 20.000 va fi folosit pentru o realizare amănunțită a analizelor copiilor nou-născuți.


Nu este prima dată când Tecău își arată solidaritatea față de rata mare a mortalității infantile, după ce în 2015 a donat Spitalului Județean din Constanța bani pentru achiziționarea unui ventilator de suport respirator în valoare de 18.000 de euro.


Aflat la Arad, alături de echipa de Cupa Davis, Horia a declarat: "Sunt multe lucruri în jur care ar putea fi mai bune, ar putea fi remediate sau schimbate. Pentru multă lume e dificil să vadă asta și renunță. Renunță să mai creadă. Când renunțăm să mai credem, renunțăm la viața pe care ne-o dorim pentru noi și copiii noștri. Eu vreau mai mult și cred că fiecare dintre noi are puterea să schimbe ceva. Acești bebeluși sunt fragili și speriați. Toată lumea e speriată de ceva și are nevoie de curaj. A ajuta înseamnă curaj, respect, dragoste și responsabilitate pentru noi și cei din jur. Redirecționând 2% din impozitul pe venitul anual către dotarea maternităților putem salva vieți. E o sumă care nu face diferența în viața ta, dar dai dovadă că știi ce este cu adevărat important și că îți dorești această schimbare. Felicit Organizația Salvați Copiii pentru acest program și pentru efortul lor de a le oferi acestor bebeluși o șansă la viață!".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7875 secunde