Gimnastele de la CSS 1 Constanţa, pe podiumul Concursului Naţional pe categorii de vârstă

879
Gimnastele de la CSS 1 Constanţa, pe podiumul Concursului Naţional pe categorii de vârstă - 11-1656679933.jpg

Articole de la același autor

Antrenori experimentaţi, arbitri de valoare, conducători de cluburi, cu toţii sunt cu ochii, în acest week-end, pe micile gimnaste care se întrec la Sala Sporturilor din Constanţa. Va răsări o nouă stea? Aceasta este marea întrebare la care tehnicienii caută răspunsul. Şi speră să-l găsească…

Cele mai mici gimnaste din România sunt prezente, în aceste zile, pe litoral, unde iau parte la Concursul Naţional pe categorii de vârstă (etapa finală), Campionatul Naţional pe echipe şi individual al junioarelor III şi II, etapa a II-a, Seria competiţională A şi la Campionatul Naţional pe echipe al junioarelor I.

La start s-au aliniat gimnaste cu vârsta cuprinsă între 9 şi 15 ani, componente ale Centrelor Naţionale Olimpice de Pregătire pentru Junioare de la Deva şi Constanţa, dar şi din 17 cluburi - CSS Bârlad, CSS 2 Bucureşti, SCM Bacău, CSA Steaua, CSS-Dinamo, CS Dinamo Bucureşti, LPS Cetate Deva, CSM Oneşti, CSS Focşani, CSS 1 Constanţa, CSS Viitorul Cluj, CSM Cluj, CSS Timişoara, CS Petrolul Ploieşti, CSS Sibiu, CSS Buzău, CSM Arad.

Junioarele şi-au desemnat câştigătoarele etapei finale a Concursului Naţional pe categorii de vârstă, iar CSS 1 Constanţa a cucerit o salbă impresionantă de medalii.

Astfel, la junioare III, nivel 7, Sara Nicolae şi-a adjudecat medaliile de aur la individual compus şi sărituri şi medaliile de bronz la bârnă şi sol, în timp ce colega sa de club Evelina Cojocaru şi-a trecut în palmares medalia de aur la sol şi medalia de argint la sărituri.

La categoria junioare III, nivel 5, s-a remarcat în mod special Ariana Samsonov, clasată pe locul întâi la individual compus, sol şi sărituri şi pe locul doi în finala la paralele, însă la fel de preţioasă este şi medalia de bronz obţinută de Patricia Ştefan, la paralele.

Alte patru medalii care vor străluci în vitrina cu trofee a CSS 1 au fost aduse, în întrecerea junioarelor III, nivel 6, de Iasmina Bivolaru - argint la sărituri şi bronz la paralele, Ruxandra Păun - argint la paralele şi Alara Abdulamit - bronz la bârnă.

XXX

83 de gimnaste de la CSM Constanţa, CSS Bârlad, CSS 2 Bucureşti, SCM Bacău, CSA Steaua, CSS Dinamo, CS Dinamo, LPS Cetate Deva, CSM Oneşti, CSS Focşani, CS Farul Constanţa, CSS Viitorul Cluj, CSS Timişoara, CS Petrolul, CSS Buzău, CSM Arad şi CSS Bârlad intră în competiţia pe echipe şi concurează pentru câştigarea celei de-a doua etape, la individual.

Campionatul Naţional pe echipe şi individual al junioarelor III şi II, etapa a II-a, Seria competiţională A este organizat de Federaţia Română de Gimnastică, în parteneriat cu CSM Constanţa, Primăria Municipiului Constanţa şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Şcolar nr. 1 Constanţa

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4899 secunde