Elevii de la Liceul „Carmen Sylva” promovează un stil de viaţă sănătos

925
5
Elevii de la Liceul „Carmen Sylva” promovează un stil de viaţă sănătos - proiect1-1656679080.jpg
Timp de 12 zile, în perioada 1-12 iulie, cinci elevi ai Liceului Teoretic „Carmen Sylva” din Eforie Sud se vor afla în Turcia, în cadrul proiectului Erasmus intitulat „Sănătatea înseamnă mişcare”. Ei sunt însoțiți de prof. Silvia Andreotti şi participă la un schimb de tineret din Kemer, alături de reprezentanți din alte patru ţări( Malta, Moldova, Turcia și Georgia.) Scopul proiectului este crearea în rândul tinerilor a unui stil de viață sănătos, printr-o alimentaţie echilibrată și introducerea activităţilor sportive. „În contextul actual, în care obezitatea în rândul adolescenților este la cote foarte mari, acest proiect atrage atenția asupra problemelor de sănătate care pot fi evitate. Este foarte important să mediatizăm în rândul elevilor noștri un stil de viaţă sănătos”, a precizat directorul instituţiei de învăţământ, Ana Maria Brăteanu.

Comentează știrea

Eradicatos
1 iulie 2022
Stil de viață

Felicitări pt.elevi dar și pt.conducerea Liceului care a înțeles că prioritatea sunt elevii ...FELICITĂRI !!!

Veronica
1 iulie 2022
LTCS

Felicitări !!! Cât mai multe proiecte ...

Emilia
1 iulie 2022
LTCS

În atenția D-nei Director Brăteanu Ana Maria, Felicitări !!! Să realizați cât mai multe proiecte internaționale de care să beneficieze elevii LTCS Eforie Sud...

Geo
1 iulie 2022
Plimbare

Bravo ,Felicitări !!! Se simte schimbarea în bine...

Elena
1 iulie 2022
LTCS

Felicitări pt. implicare D-nei Director General care împreună cu noi părinții încercăm aplicarea la cât mai multe proiecte pt. toți elevii LTCS Eforie Sud !!!

Pagina a fost generata in 0.3272 secunde