Gimnastică / Două junioare din România, în cantonament la Tirrenia. Antrenorul Nicolae Forminte, invitat special

135
Gimnastică / Două junioare din România, în cantonament la Tirrenia. Antrenorul Nicolae Forminte, invitat special - 1-1657100841.jpg

Articole de la același autor

32 de gimnaste din România, Austria, Cehia, Elveția, Finlanda, Georgia, Germania, Ungaria, Islanda, Israel, Italia, Kosovo, Letonia, Lituania, Polonia, Portugalia şi Ucraina participă, până pe 11 iulie, la cantonamentul tradițional organizat la Centrul de pregătire de la Tirrenia.

Daria Tănasă şi Andreea Popîrlan, însoțite de antrenorii Ileana Hrișcă și Dănuț Vulcan, au plecat spre Italia direct de la Constanța, de la Campionatele Naționale de junioare, informează Federaţia Română de Gimnastică.

Gimnastele născute în 2010-2012 participă, zilnic, la două sesiuni de antrenamente. Acestea includ pregătire fizică și specifică la fiecare aparat, flexibilitate și coregrafie. Din motive de organizare și eficiență, sportivele au fost împărțite în două grupe și lucrează sub îndrumarea lectorilor experți în cooperare cu antrenorii care le însoțesc.

Pe lângă sesiunile practice, lectorii susțin prelegeri despre codul de punctaj și metodologia elementelor de bază.

Comitetul Tehnic Feminin din cadrul European Gymnastics supervizează stagiul de pregătire al cărui conducător este Orna Shai (European Gymnastics).

Alături de Hana Liskarova (Comitetul Tehnic Feminin din cadrul European Gymnastics) și de Donatella Sacchi (Comitetul Tehnic Feminin din cadrul FIG, codul de punctaj), sunt invitați antrenori experți din România (Liliana Cosma - bârnă și încălzire, constănţeanul Nicolae Forminte - sol), Slovenia (Ricard Crnjac - paralele), Ungaria (Zoltan Jordanov - sărituri), Israel (Shiri Shai Katz - coregraf), Marea Britanie (Nick Ruddock - lecţii online/zoom), Croația (Tomica Jakopec - video expert).

Foto: Facebook / Federaţia Română de Gimnastică 

Președintele CJC, Mihai Lupu, a ajuns la stația de colectare a deșeurilor din localitatea Tortoman. Din delegație au mai făcut parte printre alții vicepreședinții CJC, Petre Enciu și Stelian Gima, și Adrian Picoiu, director executiv ADI Dobrogea. 


Delegația a vizitat echipamentele care vor deservi la colectarea deșeurilor în viitorul apropiat in Dobrogea. Mihai Lupu a întărit ideea ca este unul dintre cele mai importante proiecte dezvoltate în Dobrogea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3878 secunde