Baschet / Românca Mihaela Panait, selecţionată pentru Women’s NBA Academy Games

147
Baschet / Românca Mihaela Panait, selecţionată pentru Women’s NBA Academy Games - 1-1657101572.jpg

Articole de la același autor

După ce a impresionat, luna trecută, la Milano (Italia), în cadrul evenimentului „Basketball Without Borders” organizat de NBA în parteneriat cu FIBA, tânăra Mihaela Panait, una dintre cele mai talentate baschetbaliste românce ale generaţiei 2005, a primit invitaţia de a participa la prima ediţie a Women’s NBA Academy Games.

Evenimentul este organizat de NBA şi WNBA şi se va desfăşura între 18 şi 22 iulie, la Atlanta (SUA), informează Federaţia Română de Baschet.

Mihaela Panait va avea ocazia, alături de alte 39 de sportive de vârsta ei, selectate de pe întreg mapamondul, să participe la antrenamente coordonate de antrenorii NBA Academy, precum şi să îşi demonstreze calităţile baschetbalistice în cadrul unor meciuri susţinute fie împotriva unor echipe de club locale, fie împotriva unor formaţii alcătuite din colegele de camp. Toate sportivele vor fi observate de antrenori din NCAA şi scouteri WNBA.

În aceste zile, Mihaela Panait se află în cantonament cu lotul naţional U18, alături de care a disputat deja două meciuri de verificare contra lotului naţional feminin U20. După întoarcerea de la Atlanta, tânăra jucătoare va reveni alături de colegele ei, în vederea participării la FIBA U18 Women's European Championship Division B, între 30 iulie şi 7 august.

Foto: Federaţia Română de Baschet / frbaschet.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.889 secunde