Constănţeanul Mario Takacs-Sixt, debut pe banca naţionalei de baschet U14 a României

133
Constănţeanul Mario Takacs-Sixt, debut pe banca naţionalei de baschet U14 a României - 1-1655816356.jpg

Articole de la același autor

Mario Takacs-Sixt, de la BC Athletic Constanţa, a debutat pentru naţionala masculină a României U14 în postura de antrenor, în timp ce tânăra jucătoare Amira Bou-Chedid, de la Athletic Laguna Constanţa, a obţinut cu selecţionata României două victorii în primele două meciuri ale micilor „acvile” la Turneul YDF de la Edirne (Turcia), disputate în compania Bulgariei şi statului Kosovo.

Selecţionatele tricolore formate din tineri baschetbalişti născuţi în anul 2008 au susţinut, la Edirne, primele meciuri la turneul internaţional YDF găzduit de arena Mimar Sinan Sports Hall.

La întrecerile de la Edirne, sunt prezente, la fel ca şi la celelalte turnee derulate prin programul finanţat de FIBA Europe Youth Development Fund, câte cinci selecţionate, echipele României confruntându-se cu Turcia, Bulgaria, Kosovo şi Macedonia de Nord.

XXX

Echipa 3x3 CSU Neptun Athletic Constanţa s-a impus în al doilea turneu 3x3 organizat de Sport Arena Streetball pe terenurile Politehnicii Bucureşti, la finalul căruia Cristi Mâinea a fost desemnat MVP, iar Mario Lazăr a fost cel mai bun marcator.

A fost al doilea turneu consecutiv câştigat de „Gladiatorii din Tomis” în acest început de sezon 3x3.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Baschet

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3297 secunde