"Mini-Gladiatorii din Tomis" au încheiat aventura la Festivalul Naţional de la Costineşti

94

Articole de la același autor

Mult baschet, multă distracţie, multe zâmbete, multe prietenii şi multă îngheţată. Aşa pot fi rezumate performanţele „mini-Gladiatorilor din Tomis” care au încheiat Festivalul de mini-baschet organizat de Federaţia Română de Baschet la baza sportivă BTT de la Costineşti şi la baza sportivă Schitu.

Trei echipe ale BC Athletic Constanţa au fost prezente la Costineşti în cele cinci zile de festival: Athletic Roz, Athletic Verde, la masculin, şi una la feminin, formaţii îndrumate de antrenoarele Alina Şerban, Gabriela Ramona Pop şi Andreea Dragoş.

„Au fost zile pline cu baschet, în care Costineştiul a fost mini-capitala baschetului din România, competiţie care, anul acesta, a atins un nivel record de echipe înscrise. Felicitări organizatorilor şi copiilor prezenţi la festival”, au transmis reprezentanţii BC Athletic.

XXX

Echipa masculină de baschet Laguna Sharks Negru s-a impus în finala Campionatului Naţional U12 de baschet 3x3 şi a cucerit laurii naţionali ai întrecerii găzduite de baza sportivă BTT Costineşti. În formula Ştefan Pupeză, Sebastian Buzoianu, Armand Ionescu şi Matei Bazgan, Laguna Sharks Negru a câştigat finala în faţa „colegei” Laguna Sharks Albastru, scor 7-3, iar finala mică a fost adjudecată de CSM Ploieşti, care a intrat în posesia medaliilor de bronz după ce a câştigat lejer disputa cu Laguna Sharks Alb, scor 10-4.

Foto: Facebook / Baschet Club Athletic Constanţa

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.589 secunde