Gimnastică / Peste 300 de participanți, la startul primei ediții a Festivalului Național de Gimnastică pentru Toți

220
Gimnastică / Peste 300 de participanți, la startul primei ediții a Festivalului Național de Gimnastică pentru Toți - 1-1654423273.jpg

Articole de la același autor

Prima ediție a Festivalului Național de Gimnastică pentru Toți, primul succes. După trei ore de muzică, antren și voie bună, câștigători au fost atât cei peste 300 de participanți, cât și spectatorii prezenți la Circul Metropolitan din București.

Pe ritmuri de polka sau salsa, rock sau muzică populară, gimnaști, sirene, arlechini, pirați, dansatori sau acrobați au avut compoziții care de care mai originale. Miza a fost buna dispoziție, informează Federaţia Română de Gimnastică.

Cu vârste cuprinse între 7 și 65 de ani, cei peste 300 de participanți au reprezentat cluburile ACS Glorio Sport, ACS Jolie Sport, ACS Voința Buftea, Asociația Millenium Art, Bucharest Sport Club Elite, CS Ritmica, CSȘ Dinamo, International Gymnastics Club Otopeni și Midnight Pearls.

Festivalul a fost organizat de Federația Română de Gimnastică, cu susținerea Primăriei Municipiului București prin Direcția Cultură, Învățământ, Turism și de Circul Metropolitan București.

România va participa, în premieră, în 2023 la World Gymnaestrada, cea mai importantă competiție a FIG de Gimnastică pentru Toți.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Gimnastică 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 3.7849 secunde