Concurs Hagi, contrazis de selecționerul Răzvan Lucescu

785
Hagi, contrazis de selecționerul Răzvan Lucescu - c29eca2a07c0836f99fe240c05cecce7.jpg

Articole de la același autor

După înfrângerea (2-3) de la Kiev, din amicalul cu Ucraina, selecționerul Răzvan Lucescu a afirmat că "România face parte din lumea a treia", iar această declarație a provocat reacții virulente, multe personalități ale fotbalului românesc, printre care
și Gheorghe Hagi, exprimându-și dezacordul în acest sens.

"M-a surprins declarația lui Răzvan Lucescu. Eu, personal, nu vreau să cred că suntem din lumea a treia. Nu cred că vom fi niciodată acolo. Este o greșeală. Mi-e greu să cred că nu putem găsi 20 de jucători puternici și să jucăm la nivel înalt", a spus Gheorghe Hagi.
Ieri, într-un comunicat postat pe site-ul oficial al FRF, Lucescu jr. i-a dat replica "Regelui", explicând că, atunci când a spus că România este în lumea a treia la fotbal, a emis o judecată globală, fără să fi intenționat să atace vreo persoană.
"Fotbalul românesc reprezintă o reflectare fidelă a întregii societăți românești, măcinată de nesfârșite scandaluri și invective, dar și marcată de ascensiunea și promovarea unor persoane care nu au nimic în comun cu normele și valorile la care trebuie să aspirăm. Când m-am referit la lumea a treia, am emis o judecată globală, fără a fi atacat vreo persoană. Nici vorbă să mă fi referit la jucători, pe care îi iubesc și în care am încredere. Altminteri, nu m-aș fi înhămat la această muncă. Avem talente, dar nici nu putem nega că nivelul ofertei campionatului românesc nu se ridică la ceea ce ar trebui. Neîndoielnic, pe lângă fotbaliștii convocați la națională, există și alți jucători talentați, care ar fi meritat să vină la lot, numai că eu sunt nevoit să efectuez o selecție, în funcție de anumite criterii, asumându-mi întreaga responsabilitate. Niciun moment nu m-am situat împotriva criticilor. Cu o singură condiție: acestea să fie pertinente, fondate și constructive", a explicat Răzvan Lucescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 01 Iunie 2010
Stire din Sport : Ei nu păcălesc fotbalul!
Pagina a fost generata in 0.5435 secunde