HC Dobrogea Sud și-a perfectat două partide amicale în Slovenia

263
2
HC Dobrogea Sud și-a perfectat două partide amicale în Slovenia - hcdobrogea-1501603272.jpg
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța a primit, luni, vestea mult așteptată de conducătorii săi: Consiliul Local al Municipiului Constanța a aprobat proiectul privind alocarea sumei de 2,2 milioane de euro pentru îndeplinirea obiectivelor noului sezon ce bate la ușă. Aflați în cantonamentul din Slovenia, constănțenii au mulțumit autorităților locale pentru pasiunea și sprijinul oferit.


"Mulțumim tuturor pentru oportunitatea de a reprezenta Constanța în Europa, de a promova handbalul în rândul copiilor și tinerilor, pentru că ați ales ca handbalul să fie în inimile tuturor constănțenilor", se arată în mesajul acestora.


Dobrogenii se află în acest moment, în pregătire la Sport Center Zrece din Slovenia, acolo unde alternează antrenamente din sală cu cele din aer liber, în mijlocul naturii. Din lotul coordonat de francezul Christian Gaudin lipsește tânărul portar Dan Vasile, accidentat la ultimul antrenament înaintea plecării în Slovenia. De asemenea, interul bosniac Dejan Malinovic acuză niște dureri la genunchi și a fost supus unor controale speciale.


Două partide amicale va susține HCDS-ul în Slovenia. Primul, astăzi, în compania celor de la Maribor Branik (Slovenia), urmând ca vineri (4 august), să întâlnească pe HC Meskhov Brest (Belarus). 


Comentează știrea

Cristi
2 august 2017
Malinovici

Pe Malinovici i l dor ghenunchii de când a venit sper că nu este un Celika nou

Cheles Mihai
3 august 2017
Malinovic

Este un super jucător. Dacă trece de aceste dureri va deveni indispensabil. Dacă nu, va fi noul Celica. Din două, una. Eu așa cred

Răspuns la: Malinovici
Adăugat de : Cristi, 2 august 2017
Pe Malinovici i l dor ghenunchii de când a venit sper că nu este un Celika nou

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.393 secunde