HC Rostov are o misiune "mult ușurată" în fața Tomisului

600
Paul Alexe, directorul sportiv al echipei de handbal feminin Tomis Constanța, a declarat că, deși, pentru HC Rostov Cupa Cupelor nu reprezintă o prioritate, formația din Rusia are o misiune mult ușurată contra Tomisului.
"Probabil, Cupa Cupelor nu reprezintă o prioritate pentru echipa rusă, dar, cel puțin contra Tomisului, misiunea rusoaicelor este mult ușurată de situația dificilă în care ne aflăm. Jucăm ambele meciuri la Rostov, nu avem la dispoziție cea mai bună formulă de echipă, iar problemele financiare afectează, indiferent de voința noastră, psihicul și concentrarea fetelor", a declarat Alexe, pentru site-ul oficial al clubului. Dubla dintre HC Rostov și Tomis, din optimile Cupei Cupelor, a fost programată pe 4 și 5 februarie, pe terenul echipei din Don.
Președintele clubului, Gheorghe Slabu, a declarat că problemele de la Tomis l-au determinat să ia în calcul și varianta unei asocieri cu CSM Bacău.
Altfel, arbitrii bucureșteni Doru Manea și Radu Iliescu au fost înlocuiți de la partida Tomis Constanța - Rulmentul Brașov cu Georgian Băducu și Răzvan Voicu, ambii din Buzău, care au fluierat și în meciul tur, câștigat cu 29-19 de constănțence. Meciul Tomis - Rulmentul se joacă duminică, 30 ianuarie, de la ora 11, în Sala Sporturilor din Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Ianuarie 2011
Stire din Sport : Constanța face legea la Sala Sporturilor
Sâmbătă, 22 Ianuarie 2011
Stire din Sport : "Jucăm duminică, apoi, Dumnezeu cu mila!"
Pagina a fost generata in 0.3759 secunde